USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

Marka şehir Gaziantep, dönüşüm’e başlıyor!

Dönüşüm Kolejleri markasını, Dönüşüm Aslan Koleji ile marka şehrimiz Gaziantep ile buluşturuyor.

Marka şehir Gaziantep, dönüşüm’e başlıyor!
11-01-2022 17:17
Google News

 

Dünyada ve Türkiye’de değişen öğrenci, veli kuşağı ve bununla birlikte değişmesi ve yenilenmesi gereken eğitim-öğretim hizmetleri fikrinden hareketle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek amacıyla yola çıkan ve Türkiye’de Yeni Nesil Eğitim’in kıvılcımı olan Egebil Eğitim Grubu, yeni nesil veli ve öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış farklı bir okul konsepti olan Dönüşüm Kolejleri markasını, Dönüşüm Aslan Koleji ile marka şehrimiz Gaziantep ile buluşturuyor.

33 yıldır eğitim-öğretim sektörünün her alanında emek veren EGEBİL Eğitim Grubu ve Dönüşüm Kolejleri YönetimKurulu Başkanı Faruk Tatar düzenlenen lansman toplantısında şunları söyledi:

“Tartışmasız en değerli varlıklarımız, çocuklarımız ve bizlerin de kendi anne-babalarımızdan görüp öğrendiğimiz gibi, evlatları için her türlü fedakârlığı yapan ebeveyn olma kültürüne sahip bir milletiz.

Her anne- babanın tek isteği, ilerleyen yıllarda, hayatın içerisinde onları ayakları üzerinde duran, başarılı, mutlu bireyler olarak görmek.

DÖNÜŞÜM’Ü HAYATIN HER ALANINDA GERÇEKLEŞTİRMELİYİZ!

Bizler evlatlarımızı büyütürken bir yandan da tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de hızlı bir değişim ve dönüşüm içinde olduğunu gözlemliyoruz. Çocuklarımız için daha rekabetçi bir gelecek, onları bekliyor. Meşhur lâfta söylendiği gibi: “Değişmeyen tek şey, değişimin kendisidir.” Yaşanan süreç eğitimin hızlı bir şekilde değişmesi, dönüşmesi ve yepyeni tasarımların hayata geçirilmesi gerektiğini açık bir şekilde göstermiştir. Bu nedenle EGEBİL Kolejlerinden sonra veli ve öğrencinin farklı ihtiyaç ve beklentilerini karşılama noktasında Dönüşüm Kolejleri tasarımını hayata geçiriyoruz.

GAZİANTEP, DÖNÜŞÜM’E HAZIR!

Hep ifade ettiğimiz gibi, bizler dünün eğitim-öğretim yöntemleri ile bugünün çocuklarını eğitmeye kalkarsak onların yarınlarından çalarız! Bu bağlamda biz yeni nesil veli ve öğrenci ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış ikinci okul markamız olan Dönüşüm Koleji’ni, ülkemizin en önemli kültür mirasına sahip şehirlerimizden Gaziantep ile buluşturmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizimle güç birliği yaparak EGEBİL’den sonra Dönüşüm’ün de kadim şehrimiz Gaziantep ile buluşmasını sağlayan Değerli Kurucumuz Sn. Davut Aslan’a da ayrıca teşekkür ediyorum.

Dönüşüm Koleji, Gaziantepli öğrencilerimize, velilerimize ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun.”

EGEBİL ASLAN YENİ NESİL KOLEJİ ve DÖNÜŞÜM ASLAN KOLEJİ Kurucusu Sn. Davut ASLAN ise şunları kaydetti:

“Ben, bu ülkenin geleceğine sevdalı Gaziantepli bir eğitimci olarak böyle zorlu bir süreçte yeni nesil eğitimin iki öncü okul markasını önce EGEBİL şimdi de DÖNÜŞÜM KOLEJLERİ olarak Gaziantep’imizle buluşturmanın haklı gururunu ve onurunu taşıyorum.

Gaziantep, gerek sahip olduğu kültürel miras gerekse konumu ve ülkemizin tarihindeki önemi açısından her alanda ülkemizin öncü şehirlerinden biri olmuştur. Bu anlamda yeni nesil eğitimin kıvılcımı olan iki okul markamızın Egebil Eğitim Grubu ve Aslan Kolejleri iş birliğiyle şehrimizde hayata geçiyor olması, bir eğitim yatırımcısı ve öğretmen olarak beni çok mutlu ediyor. Buna vesile olan Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Faruk Tatar’a minnet ve şükranlarımı sunuyorum.”

FARUK TATAR KİMDİR?               

Türkiye’de eğitim sektörünün çok yakından tanıdığı Faruk Tatar, eğitimci bir anne-babanın çocuğu olarak doğdu ve yetiştirildi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlayan Tatar, Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

1990 yılında Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği öğretmen yeterlilik sınavında Türkiye 23.sü olarak ilk görev yeri olan Gaziantep Anadolu Lisesine atandıktan sonra Hacettepe Üniversitesi İngilizce Fizik Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Sonrasında tercihini özel sektörden yana kullanan Faruk Tatar, Türkiye’nin önde gelen dershanelerinde ve özel okullarında Fizik Öğretmenliği ve Fizik Bölüm Başkanlığı yapmış olup aynı zamanda henüz 21 yaşındayken Fizik alanında üç adet soru bankası ve bir adet konu anlatımlı kitap olmak üzere toplam dört kitap yayımladıktan sonra “eğitim yönetimi” alanında da kitaplara imza attı.

2000’li yıllardan itibaren kariyerine eğitim yönetimi, denetimi, tasarımı alanlarında devam eden Faruk Tatar; Türkiye’nin önde gelen okul markalarında yönetim danışmanlığı ve genel koordinatörlük görevlerini üstlendi, aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesinde MBA eğitimi aldı. Bunun yanı sıra Tüm Özel Eğitim Kurumları Derneği (TÖDER) Genel Sekreterliği ile İsviçre Lozan’da kurulan Dünya Eğitim Girişimcileri Birliği (WEES) Türkiye Direktörlüğünü de yaptı.

2013 yılında BİLFEN Grupailesine katılan Tatar, Bilnet Okulları ve kendi yarattığı okul markası olan EGEBİL Okulları CEO’su olarak görev yaptı. 2019’da kendi okul tasarımının marka hakkını devralan Faruk Tatar, EGEBİL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmekte, günümüz öğrenci ve velilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanmış olan EGEBİL ve Dönüşüm Kolejleri markalarıyla kaliteli eğitim hizmetini Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrenci ve velilerimizle buluşturmayı hedeflemektedir. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü