USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Mansur Yavaş’tan Turgut Altınok’a: Daireleri sayıyor herhalde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mal varlığını kendi istediği zaman açıklayacağını söyleyen Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok hakkında, “Herhalde saymakla meşgul daireleri” dedi.

Mansur Yavaş’tan Turgut Altınok’a: Daireleri sayıyor herhalde
14-03-2024 19:28
14-03-2024 19:33
ANKARA
Google News

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mal varlığını kendi istediği zaman açıklayacağını söyleyen Cumhur İttifakı adayı Turgut Altınok hakkında, “Herhalde saymakla meşgul daireleri” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yapracık Aile Yaşam Merkezi açılışında halka seslendi.

Mansur Yavaş, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un “mal varlığımı istediğim zaman açıklayacağım” diyerek mal varlığı konusunda net bir açıklama yapmamasını eleştirdi.

“Herhalde saymakla meşgul daireleri” diyen Yavaş şunları söyledi:

“Her seçim döneminde olduğu gibi kaybedeceklerini anlayanlar yine bir takım iftira ve çamurlarla ortaya çıktılar ama hep fikrimiz şudur. Çamur atanın eline bulaşır. Ben Türkiye’de yolsuzluğun bitirilmesiyle yoksulluğun bitirilebileceğini düşünüyorum. İlk seçildiğim zaman çıktım şeffaf olacağım dedim. Belediyemizin beş yıllık mali raporunu açıkladım. Türkiye’de bir ilktir. Aldığımızda durum neydi, şimdi durum neydi açık bir şekilde bunu da açıkladım. Daha sonra görevimiz bitti. Ben yine bütün malvarlığımı detaylarıyla açıklayan ilk büyükşehir belediye başkan adayı oldum. Göreve başlarken neydi, şimdi ne hepsi yazıyor. Ama bunu duyurmamıza rağmen hala rakiplerimizden tık yok. Dün duydunuz yine yapacağım, edeceğim. Herhalde saymakla meşgul daireleri. Halbuki çok zor bir şey olmasa gerek. Malvarlığınız neyse onu ortaya çıkarırsınız.”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü