USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

LGS ve YKS’de dereceye giren öğrencilere Buhara ve Semerkant gezisi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, LGS’de ve YKS’de dereceye giren öğrencilere söz verdiği Buhara ve Semerkant gezisi başladı.

LGS ve YKS’de dereceye giren öğrencilere Buhara ve Semerkant gezisi
21-09-2025 00:00
21-09-2025 20:20
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, LGS’de ve YKS’de dereceye giren öğrencilere söz verdiği Buhara ve Semerkant gezisi başladı.

Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye genelinde dereceye giren öğrenciler ödüllendiriliyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programlarda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in öğrencilere söz verdiği Özbekistan kültür gezisi için kafile yola çıktı.

Program çerçevesinde öğrenciler, İpek Yolu’nun kadim şehirleri arasında yer alan Buhara ve Semerkant’ı ziyaret ederek Türk-İslam medeniyetinin izlerini yakından görme fırsatı bulacak. Gezi boyunca öğrenciler, tarihi medreseler, camiler, türbeler ve müzeleri gezerek bölgenin zengin kültürel mirasını tanıyacak.

Öğrencilere gezide öğretmenler ve rehberler eşlik ederken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri de programın sorunsuz ilerlemesi için kafileye destek veriyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü