USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kılıçdaroğlu, Akbelen'e gidiyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li milletvekilleri Akbelen'e gitme kararı aldı.

Kılıçdaroğlu, Akbelen'e gidiyor!
27-07-2023 21:38
27-07-2023 21:40
GAZİANTEP
Google News

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'li milletvekilleri Akbelen'e gitme kararı aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 10'a yakın CHP'li vekil Milas'ta açılmak istenen maden sahasına karşı bölge halkının direnişine destek vermek için yarın Akbelen'e gidecek.

JANDARMANIN GAZLI, COPLU MÜDAHALESİ DEVAM EDİYOR

Akbelen Ormanı’nda açılmak istenen maden sahasına karşı direniş dördüncü gününde. Jandarma ve güvenlik güçlerinin tazyikli su, cop ve biber gazlı müdahalelerine rağmen yurttaşlar ağaçlara sarılarak direnişe devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU VE 10'A YAKIN VEKİL AKBELEN'E GİDİYOR

Cumhuriyet'teki habere göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve 10'a yakın milletvekili direnişe destek vermek için yarın Akbelen'e gidecek.

"HEM MECLİS'TE DİRENDİK HEM DE SAHADA DİRENECEĞİZ"

CHP Grup Başkanı Özgür Özel konuya ilişkin Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, "AKP 'Seçimi kazandım. 5 yıl boyunca  Meclis ayağıma dolanmasın. Sivil toplum örgütleri, meslek örgütleri olmasın her şeyi bildiğimiz gibi yapalım' istiyor. Hem Meclis'te direndik, hem de sahada direneceğiz. Yarın Akbelen'de olacağız, direnişe destek vereceğiz" dedi.

"CHP NEREDE OLMASI GEREKİYORSA ORADA OLACAK"

 "Kimse kendisini yalnız hissetmesin, biz buradayız" diyen Özel, "CHP grubu kimin yanında olması gerekiyorsa onun yanında olacak. Nerede olması gerekiyorsa orada olacak. Sokaktan da meydandan da korkmadan Meclis'teki mücadeleyi de bırakmadan devam edecek" ifadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü