Ana içeriğe geç

İtirafçı Muhittin Böcek, bu kez de Ferdi Zeyrek'i hedef aldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürüttüğü yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve etkin pişmanlıktan yararlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, ek ifade verdi.

FLAŞ
İtirafçı Muhittin Böcek, bu kez de Ferdi Zeyrek'i hedef aldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürüttüğü yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve etkin pişmanlıktan yararlanan Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, ek ifade verdi. Böcek ifadesinde CHP lideri Özgür Özel’in talebi ile Ferdi Zeyrek’e bizzat 950 bin Euro teslim ettiğini iddia etti.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik yürüttüğü yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan ve etkin pişmanlıktan yararlanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek yeni bir ifade verdi.

Muhittin Böcek, yerel seçim döneminde partiden bir destek almadığını, toplamda 1 milyon 950 bin Euro, 200 bin Dolar ve 15 milyon TL değerlerinde harcama yaptığını ileri sürdü. 

FERDİ ZEYREK İDDİASI

Böcek, ifadesinde CHP lideri Özgür Özel’in talebi ile yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ferdi Zeyrek’e bizzat 950 bin Euro teslim ettiğini iddia etti. 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi