USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Hurşit Yıldırım gövde gösterisi yaptı...

CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan H. Hurşit Yıldırım’a partililer yoğun ilgi gösterdi.

Hurşit Yıldırım gövde gösterisi yaptı...
18-08-2023 08:20
18-08-2023 20:37
GAZİANTEP
Google News

CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına adaylığını açıklayan H. Hurşit Yıldırım’a partililer yoğun ilgi gösterdi.

CHP'de delege tespitlerinin ardından gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Şehitkamil ilçe başkanlığı kongresine sayılı günler kala adaylar da çalışmalarını hızlandırdı. CHP Gaziantep İl Başkanlığı binasında adaylığını açıklayan H. Hurşit Yıldırım’a coşkulu bir partili eşlik etti.

2 ADAY YARIŞACAK

CHP Şehitkamil ilçe başkanlığına Hurşit Yıldırım'ın yanı sıra Hasan Nesanır, Burak Kaya ve Ender Arslan adaylığını duyurmuştu. Ender Arslan adaylıktan çekildiğini açıkladı. Burak Kaya ise Hurşit Yıldırım lehine adaylıktan çekildi. 27 Ağustos'ta yapılacak kongrede Hurşit Yıldırım ile Hasan Nesanır yarışacak.

YILDIRIM: ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TEKRAR CHP'NİN OLACAK

CHP Şehitkamil ilçe başkanı adayı H. Hurşit Yıldırım, "Yıllardan beri kanayan yara olan Şehitkamil Belediyesi'ne CHP bayrağı dikmek için adayım. Ben ve yönetimim bu göreve hazırız. Partim yetki verirse solan yüzlerimiz gülecek. Şehitkamil Belediyesi tekrar CHP‘nin olacaktır. Biz inanıyoruz. Partilim de inansın" diye konuştu.

İL BAŞKANI BOZGEYİK: KAZANAN CHP OLACAK

CHP Gaziantep İl Başkanı Karaca Bozgeyik, ”İlçe kongrelerimiz başladı. Herkese hayırlı olsun. Kazanan CHP olacak. Kazanan demokrasi olacaktır.” dedi.

ÖZTÜRKMEN'DEN TEBRİK

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen ise, ”Türkiye seçimden sonra zam yağmuru altında girdi. Vatandaş nefes alamaz durumda, iktidar ve iktidar yanlısı yayınlar Türkiye’nin tek sorunu chp gösterme peşinde." diyerek tepki gösterdi. Öztürkmen, Burak Kaya'nın H. Hurşit Yıldırım ile birlikte hareket etmesini de tebrik etti.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü