USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Hizmetlerin açılışını Bakan Gül yaptı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan hizmetlerin açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi.

Hizmetlerin açılışını Bakan Gül yaptı
25-11-2017 19:51
Google News

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan hizmetlerin açılışını düzenlenen törenle gerçekleştirdi. Bakan Gül, “Çok önemli bir tesisi değerli ve çalışkan Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük gayretleriyle Gaziantep’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Gaziantep’e gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, geçtiğimiz günlerde Şehitkamil Belediyesi tarafından inşası tamamlanan nitelikli hizmetlerin açılışını yaptı. Onat Kutlar Mahallesi’nde 11 bin 650 metrekare alanda inşa edilen; Eren Bülbül Sosyal Tesisi, Basra Pazaryeri, Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Ünitesi’nin açılışı yoğun katılımla yapıldı. Açılışa; Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı EyupÖzkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç Şehitkamil Meclis Üyeleri, Muhtarlar ile çok sayıda davetli katıldı.

ÇOK GÜZEL BİR ESERİ ŞEHİTKAMİL’İMİZE, GAZİANTEP’İMİZE KAZANDIRIYORUZ

Törende konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diledi. Bakan Gül, şunları söyledi:

“Bugün gerçekten çok önemli bir tesisi, çok güzel bir eseri Şehitkamil ilçemize, Gaziantep’imize kazandırıyoruz. Bu konuda emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve bütün Şehitkamil halkına çok teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle sosyal belediyecilik demek AK Parti belediyeciliğinin marka ismi vevizyonu demektir. Nasıl bir sosyal devlet anlayışıyla hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak şeklindeki politikamızı uyguluyorsak evinde bakıma ihtiyacı olan her kim varsa devletin müşfik eli sosyal devlet anlayışıyla 80 milyonun yanındaysa belediyecilik vizyonunda da yerel yönetim vizyonunda da sosyal belediyecilik anlayışı bizim çalışmalarımızın en esaslı, önemli özelliklerinden biridir. İşte bu sosyal belediyecilik örneklerinden birini daha bugün yaşıyoruz. Doğumdan ölüme kadar vatandaşının yanında yer alma inancı, hizmet anlayışı bizim temel şiarımızdır. Çünkü biz milletimizin duası, Allah’ın rızası anlayışıyla siyaset yapıyoruz. Bizim yolculuğumuzun temel felsefesi millete tepeden bakan, millete hükümranlık kuran, millete efelik, efendilik taslayan değil; millete hizmetkar olan bir anlayışın eseridir. İşte bugün bu anlayışın bir gereği olarak çok önemli bir tesisi değerli ve çalışkan Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük gayretleriyle Gaziantep’imize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekten Şehitkamil Belediyesinin yapmış olduğu taziye evine Eren Bülbül isminin vermesi de ayrı bir mana içeriyor. Şehitkamil deyince vatan, memleket için nasıl bir insan can verir bunu anlarız. Eren Bülbül dediğimizde de yine vatan, memleket için nasıl can verilir, bunu görürüz. Gaziantep’te, Şehitkamil’de böyle bir güzel esere bu ismin verilmesinden dolayı da ayrıca Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu kutluyorum. Buradan bir kez daha iyi ki varsın Eren diyoruz. Hiç kimse Eren’leri, Şehitkamil’leri unutturamayacak. Kıyamete kadar vatan, memleket için canını veren kahramanları unutmayacağız. Terörle mücadelede ülkemiz asla diz çökmeyecek. Türkiye’yi bölmek isteyenlere inat daha fazla bir, daha fazla beraber ve kardeşçe, omuz omuza kıyamete kadar yaşayacağız. Bu vesileyle Gaziantep’imize hizmetlerimiz hem yerel yönetimlerimiz hem de hükümet olarak arttırmaya devam ediyor. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu hizmetleri arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Açılışa teşrif eden herkesi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Açılışımız hayırlı ve uğurlu olsun.”

BELEDİYECİLİK, DOĞUMDAN ÖLÜME HİZMET DEMEK

Yapılan tesise ilişkin bilgi veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu açıklamada bulundu:

“Eren Bülbül Sosyal Tesisi, Basra Pazaryeri, Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Ünitesi; 6 bin 350 metrekare arsa üzerine yapıldı. 11 bin 650 metrekare kapalı inşaat alanının 5 bin metrekaresi üzerine Basra Pazaryeri inşa edildi. Basra Pazaryeri’nde; 180 adet tezgah alanı, zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan lavaboları bulunuyor. Pazaryerinin alt kısmına 5 bin metrekare alan üzerine Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Ünitesi yapıldı. Hizmet ünitesi içerisinde; Gıda Bankası ve Merhaba Bebek merkezleri de yer alıyor. 3 katlı inşa edilen yapının en alt katına 3 dükkan yapıldı. Tesisimizde Trabzon’un Maçka ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül’ün ismini taşıyan bay-bayan taziye evi yapıldı. Belediyecilik, doğumdan ölüme hizmet demek. Yaptığımız tesiste bir tarafta Merhaba Bebek merkezi varken, diğer tarafından da bay-bayan taziye evimiz var. Bizim sosyal hizmet anlayışımızda AK belediyeciliğin nereye geldiğini hep birlikte yaşıyoruz. Bizim amacımız; vatandaşımızın hayat standardını daha yukarıya çıkarmak. Daha müreffeh bir ülkede yaşamak için çaba gösteriyoruz.”

Açılış, tüm katılımcı protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı. Açılış sonrası tüm katılımcılar; Eren Bülbül Sosyal Tesisi, Basra Pazaryeri, Şehitkamil Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Ünitesi’ni gezdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü