USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor

MHK eski genel sekreteri Ali Kunak, hakem Halil Umut Meler'in “Benden bu kadar, bu iş bitti” deyip hakemliği bırakma yönünde bir düşüncesi olduğunu ifade etti.

Halil Umut Meler hakemliği bırakıyor
12-12-2023 11:43
12-12-2023 12:14
GAZİANTEP
Google News

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’in moralinin son derece bozuk olduğu ve kendisini ziyarete gelen hakem arkadaşlarına, “Bu iş benim için bitti. Artık devam edemem” dediği ifade edildi.

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor karşılaşmasının hakemi Halil Umut Meler, maçın bitiş düdüğünün ardından saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Halil Umut Meler'in hakemliği bırakma kararı aldığı ifade edildi.

"BENİM İÇİN BİTTİ"

Uğradığı saldırı sonrası Ankara’da özel bir hastanede gözetim altına alınan FIFA kokartlı hakemimiz Halil Umut Meler’in moralinin son derece bozuk olduğu ve kendisini ziyarete gelen hakem arkadaşlarına, “Bu iş benim için bitti. Artık devam edemem” dediği ifade edildi. Gençlik ve Spor Bakanı, İçişleri ve Adalet Bakanı’nın Meler’e yakınları aracılığı ile telefonla ulaştığı ve sağlık durumu hakkında bilgi aldığı bildirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü