USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yerel

Gül ve Şimşek Fadıloğlu'nu tebrik etti

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Belediyesi’nin yeni Park Bahçeler Müdürlüğü hizmet binasını ve Gaziantep’te ilk olan serayı inceledi.

Gül ve Şimşek Fadıloğlu'nu tebrik etti
05-05-2018 21:39
Google News

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Şehitkamil Belediyesi’nin yeni Park Bahçeler Müdürlüğü hizmet binasını ve Gaziantep’te ilk olan serayı inceledi. Şehitkamil Belediyesi tarafından hizmete sunulan seranın gerçekten etkileyici olduğunu belirten, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Özel sektör mantığıyla çalışan çok güzel bir sera olmuş” dedi.

Bir dizi gezi ve programlar için Gaziantep’te bulunan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün yanı sıra, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep Bölge Başsavcısı Mustafa Yalçın, Gaziantep Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ve beraberindeki heyet, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte, Şehitkamil Belediyesi’nin yeni Park Bahçeler Müdürlüğü hizmet binasını ve Gaziantep’te ilk olan serayı inceledi. Yapılan hizmetler hakkında Başkan Fadıloğlu’ndan bilgi alan Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Adalet Bakanı Gül, yapılan çalışmalara hayran kaldı. Başkan Rıdvan Fadıloğlu, metraj olarak Gaziantep’teki en büyük sera olma özelliğini taşıyan tesisin Gaziantep’e ve Şehitkamil’e önemli faydalar sağlayacağını, Şimşek ve Gül’e aktardı. Yaklaşık 35 çeşit türden 800 bin bitkinin yer aldığı seraya hayran kalan Başbakan Yardımcısı Şimşek ve Adalet Bakanı Gül, Başkan Fadıloğlu’na tebriklerini iletti.

SADECE HİZMET VERMİYOR, BU HİZMETİN GEREKTİRDİĞİ BÜTÜN ÜRÜNLERİ KENDİ ÜRETİYOR

İncelemeler sonrası değerlendirmede bulunan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, “Başta Şehitkamil Belediye Başkanımızı ve ekibini yürekten tebrik ediyorum, gerçekten çok etkileyici bir durum ve proje. Özellikle hem süs bitkilerini hem de park ve bahçeler için kullanılan bütün sistemleri, büyük bir oranda çok daha küçük bir maliyetle kendileri üretiyorlar. Bu sayede Gaziantep halkına çok daha kaliteli ve çok daha makul bir maliyetlerle daha fazla hizmet etme imkanları oluyor. Çok etkileyici, özel sektör mantığıyla çalışan çok güzel bir sera olmuş. Burada elde ettikleri deneyimi, birikimi, tecrübeyi, inanıyorum ki bunu belki Gaziantep’te öbür alanlarda. Özel sektöre de aktarabilirler. Benzer şekilde yine park bahçeler için gerekli olan çocuk oyun grupları, oturma bankları ve benzeri araçlar olsun gerçekten depoda ki envanter sisteminden tutun, onun dağıtımına ve üretimine kadar hepsi çok etkileyici bir durum. Şehitkamil Belediyesi sadece hizmet vermiyor, aynı zamanda bu hizmetin gerektirdiği bütün ürünleri de kısmen kendi üretmeye ve bu üretimde de gerçekten etkin maliyet formülünü bulmuş. Piyasada satılan ürünlerin oranlarının üçte birine mal ediyorlar. Buda gerçekten önemli bir orana tekabül ediyor. Çünkü sonuçta, Belediyelerimizin de bütçeleri sınırlı, bu sınırlı bütçelerle daha çok hizmet sunmaları lazım, şehirlerimizi, ilçelerimizi daha çok güzelleştirmeleri lazım. Şehitkamil Belediyemizin yapmış oldukları bu hizmetleri şahsım adına gerçekten çok etkileyici buldum. Tekrar Şehitkamil Belediye Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu’nu ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

SERA PROJESİ, GERÇEKTEN ANLAMLI BİR PROJE

Şehitkamil Belediyesi’nin Gaziantep’e ve Şehitkamil ilçesine önemli hizmetler sunduğunun altını çizen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise, “Bugün yine Şehitkamil Belediyemizin ilçesi adına yapmış olduğu önemli bir hizmeti yerinde inceleme fırsatı bulduk. Hem serasıyla hem de Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzün çok güzel bir tesisini inceledik. Kendi park ve bahçeleri için oturma banklarını yapabileceği bir sistem üzerine kurulmuş olması gerçekten güzel bir proje. Dışardan yüksek maliyetle almak yerine, kendi imkanlarıyla çocukların, ailelerin ve bütün Gaziantepli hemşerilerimizin, parklarda ailecek güzel bir şekilde istifade ettikleri tüm bankları, Belediyemiz kendi imkanları ile üretiyor. Buda hem maliyeti düşürüyor hem de kaliteli hizmet ortaya çıkarıyor. Yine çocuklarımız için çok güzel oyun alanlarının hepsinin hazır olduğu güzel bir üniteyi gördük. Aynı keza seranın da hem Gaziantep’imizin hem de Şehitkamil’imizin daha güzel olması için gerçekten anlamlı bir proje. Gaziantep’imiz için bir ilk proje, bundan dolayı da Başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Gaziantep’te bu imkanların maliyeti Gaziantep’te kalması adına ve maliyetlerin düşmesi, daha güzel ve daha estetik bir Şehitkamil için çok önemli bir çalışma. Bizlerde büyük bir keyifle serayı ve Park Bahçeler Müdürlüğü binasını gezdik, inceledik. Gaziantep ve Şehitkamil için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

BİZ ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ OLARAK HER ZAMAN MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

Ben öncelikle Sayın Başbakan Yardımcımız Mehmet Şimşek’e ve Sayın Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’e çok teşekkür ediyorum. Bu kadar yoğun programları içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde görme imkanı verdiler. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak her zaman milletimizin emrindeyiz. İnsanlarımız her şeyin en iyisine layıktır.  Bunları geliştirmek adına elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu. 

Editör: Turgut Bozgeyik

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü