USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sağlık personeline saldırı namus meselesi çıktı!

Gaziantep'te bir sağlık personeli husumetli olduğu şahıs tarafından görev yaptığı hastanenin içinde bıçaklandı.

07-09-2023 10:59
07-09-2023 14:40
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep'te bir sağlık personeli husumetli olduğu şahıs tarafından görev yaptığı hastanenin içinde bıçaklandı.

Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görev yapan bir sağlık çalışanı bıçaklı saldırıya uğradı. Sağlık çalışanının durumunun iyi olduğu aktarıldı.

NAMUS MESELESİ ÇIKTI

Korku dolu anlar kameraya yansırken saldırganın videoda ''Bu namus meselesidir'' dediği duyuluyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı, saldırgan ise gözaltına alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde görevli sağlık personeli Mustafa Yıldız, aynı hastanede görevli bir kadın personelin kocası Ö.F'nin bıçaklı saldırısına uğradı. Karnından ve kafasından bıçak darbesi alan Yıldız, aynı hastanede ameliyata alındı, sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Şüpheli Ö.F, polis ekiplerince gözaltına alındı. Bıçaklı saldırgan, olaydan sonra "Bu namus meselesidir" diye bağırdı. Polisin müdahalesiyle saldırgan gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, sosyal medyada olay anına ait görüntüler paylaşıldı.

TTB: "DURUMU AĞIR"

Türk Tabipleri Birliği (TTB) de, saldırı ile ilgili şu açıklamada bulundu:

"Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde daha önce bir meslektaşımıza saldıran şahıs, bugün de bir sağlık emekçisine bıçaklı saldırıda bulunmuştur. Durumu ağır olan sağlık emekçisi arkadaşımızın bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Sağlıkta şiddete karşı Meclis'e sunduğumuz yasa teklifi önerimizi hatırlatıyor, kamu otoritesini samimi davranmaya ve hızla adım atmaya çağırıyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü