USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Fenomenler sofrası fotoğrafı gündem oldu!

Kara para aklama suçundan tutuklu Dilan Polat, Engin Polat çiftinin 4 yıl önce diğer fenomenlerle çektirdiği fotoğraf gündem oldu.

Fenomenler sofrası fotoğrafı gündem oldu!
16-11-2023 10:19
16-11-2023 13:57
GAZİANTEP
Google News

Kara para aklama suçundan tutuklu Dilan Polat, Engin Polat çiftinin 4 yıl önce diğer fenomenlerle çektirdiği fotoğraf gündem oldu. Masada bulunan isimlerin Dubai ve Gürcistan ziyaretleri sonrasında güzellik merkezi açmaları ve zenginleşmeleri dikkat çekti.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla tutuklanmasının ardından diğer fenomenler mercek altına alındı. 2019 yılının Kasım ayında yemek masasında çekilen fotoğrafta Dilan-Engin Polat çiftinin yanı sıra, Merve Nur Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Öztürk, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit gibi fenomenler de bulunuyor.

MASADAKİLERİN ORTAK ÖZELLİĞİ DUBAİ

Sözcü gazetesinin haberine göre masadakilerin ortak özelliği ise çoğunun Dubai ve Gürcistan’a gidip gelmesi, sonrasında da güzellik merkezi işinde şubeleşmeye giderek zengin olmaları.

2017 ile 2019 yılında sosyal medya hesaplarından normal bir yaşam süren fenomenlerin bu tarihten sonra lüks bir hayata kavuşması dikkat çekiyor.

POLAT ÇİFTİNE ÇALIŞIYORLAR

Masadakilerden İleyda-Tolunay Topal, Dilan Polat’a ait güzellik merkezlerinden birinin şubesini işletiyordu. Topal çiftinin sosyal medya hesaplarında 2018 yılından sonra artan lüks paylaşımları dikkat çekiyor.

Masada bulunan Merve Nur Akyüz ve Yavuz Selim Korkut çifti ise Dilan Polat’a ait, Karabük, Sakarya ve İstanbul’da Pendik şubelerini işletiyor. Bu kişiler de diğerleri gibi 2017 yılından sonra bir anda zenginleşti.

Masadaki Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit’in de Dilan Polat’ın Bakırköy ve Gebze’deki şubelerini franchise yöntemiyle aldıkları kaydediliyor. Onlar da 2018’e kadar normal bir hayat sürerken, bir anda servete sahip olanlardan.

Fotoğraftaki bir diğer çift Kenan-Eylül Öztürk ise hazırladıkları skeçlerle popülerleşti. Çift daha sonra güzellik ve tırnak bakım merkezleri açarak ABD’ye yerleşti.

Bu Fotoğrafa Dikkatli Bakın!

Sosyal medya fenomenleriyle ilgili ihbar niteliğinde paylaşımlar yapan Ayp Kılınç, dün tehdit aldığını açıklayarak "Bir kurşuna gideceğim demişti. Kılınç'ın sosyal medyadan paylaştığı son fotoğraf olay oldu. Fotoğrafta sosyal medya fenomenleri bir arada yemekte görünüyor. Kılınç fotoğrafın açıklamasına "Hepsinin ortak özelliği Dubai'ye, Gürcistan'a gitmeleri" notunu düştü.

Alp Kılınç'ın İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı etiketleyerek paylaştığı son fotoğraf dikkat çekti.

tolunay-topal.jpg

Fotoğrafta Dilan Polat, Engin Polat, Nez Demir, Eylül Öztürk, Tolunay İlayda Topal gibi fenomen isimler görülüyor.

Kılınç paylaşımının altına "Bu gördüğünüz fotoğraf, sürekli üstüne bastırarak söylediğim tarihlerden çok kısa bir süre önce paylaşılmış bir kare (Kasım 2019). Bu fotoğrafın en önemli özelliği, bu karede bulunan herkesin güzellik merkezi sahibi olup şubeleşip, Dubai-Gürcistan-Türkiye arası gidip gelmeleri ve bir anda zengin olmalarıdır.

alp-kilinc.jpg

Bu ev kimin evi? Eylül Öztürk, bir anda yurt dışına nasıl yerleşti ve Florya’dan 11 tane evi nasıl aldı? Villaları nasıl yaptırdı? Amerika’dan ev alıp nasıl oraya yerleşti? İnstagramda detaylarıyla birlikte paylaşıyorum. Diğerleri gibi bunlarda yurt dışına kaçmadan, gerekli incelenmelerinin yapılması lazım!" yazarak, Bakan Yerlikaya'yı etiketledi, "@AliYerlikaya ihbar istiyordunuz başkanım bende paylaşıyorum sizler de inceleyebilirsiniz" diye yazdı.

Kılınç'ın paylaşımında sosyal medya fenomenleri birlikte görülüyor. Paylaşımda Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir de etiketli. Soruşturmalar Dilan Polat'ın eski ortağı ve arkadaşı Nez Demir'e de sıçramış, Nez Demir'in mal varlığına el konulmuştu.

alp-kilinc1.jpg

Fotoğrafta görülen güzellik merkezi sahibi Eylül Öztürk ise Haziran ayında ABD'ye taşınmıştı.

Engin ve Dilan Polat ailesinin operasyonla tutuklanmasının ardından lüks yaşamlarıyla dikkat çeken diğer fenomenleri ifşa etmeye yönelik paylaşımlarda bulunan Alp Kılınç, Şulemsi, Tayyar-Özlem Öz, Neslim Güngen, Nevra Bilem ve son olarak Rabia Toprak'ı paylaştığı için ölüm tehditleri almaya başladığını açıklamıştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü