USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan'dan CHP'ye: Yargıda hesabını soracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te gerçekleştirdiği açılış töreninde CHP'yi hedef aldı. Erdoğan, "Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Erdoğan'dan CHP'ye: Yargıda hesabını soracağız!
05-11-2022 18:15
05-11-2022 19:04
GAZİANTEP
Google News

Erdoğan'dan CHP'ye: Yargıda hesabını soracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te gerçekleştirdiği açılış töreninde CHP'yi hedef aldı. Erdoğan, "Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te toplu açılışlar gerçekleştiriyor. Erdoğan, İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen törende açıklama yaptı.

Muhalefeti hedef gösteren Erdoğan, görevden alınan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın 3 farklı bilirkişi heyeti raporuna rağmen göreve iade edilmemesine tepki gösteren CHP'li milletvekillerini hedef gösterdi.

Erdoğan, "CHP'nin milletvekilleri mahkemede hakimlerin üzerine yürüyor. Bu şaşırmış ya. Bu nereye gittiğinin farkında değil. Şimdi yargıdayız. Yargıda bunların hesabını soracağız. Türkiye proje elemanlarının, ülkenin ve milletin yönetimine sahip olduğu günlerin bedellerini çok ödedi. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gaziantep’te toplu açılış törenine katıldı

Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında konu hakkında, "Üçüncü bilirkişi yine geldi. Yine 'Suçu yoktur' diye rapor verdiler. Mahkeme yine göreve iade etmedi. Şimdi buradan AK Parti'ye geçmişte oy vermiş vicdan sahibi herkese sesleniyorum. Bu karar adalete yakışıyor mu? 'Doğru karar vereceğiz ama bizi sürmekle tehdit ediyorlar' diye bilgiler geliyor. Bunun adı adalet oluyor yani adaletsizlik. Mahkeme salonunda arkadaşlarımız itiraz ediyorlar. Bu sefer 'CHP'liler mahkemeyi bastı' diyorlar. Mahkemeyi basmak değil, mahkemeyi ele geçirmişsiniz zaten. Saray iktidarı var orada. İstediğin talimatı verdiriyorsun. Boynumuzu giyotine mi uzatalım? Mücadelemizi sürdüreceğiz, Vefa Salman bizim onurumuz ve gururumuzdur" demişti.

Erdoğan'ın açıklamasının satır başları şöyle oldu:

"BİZ ASLA REHAVETE KAPILMADIK"

Biz vesayetin oyunlarını sizlerle beraber bozduk. Sınırlarımız boyunca kurulmaya çalışılan terör koridorlarını beraber yıktık. Darbecilere karşı beraber direndik. Velhasıl Türkiye Yüzyılı için gereken temeli birlikte attık. Gereken hazırlıkları beraber gerçekleştirdik. Cumhuriyetimizin ikinci asrında, milletimizi hayallerine kavuşturmaya hazırlanırken yine Antep'te sizlerle beraber yola çıkıyoruz.

Hesap yapanlar var. Onlar da boş durmuyor. Bu mücadele kıyamete kadar bitmeyecektir. Bize asla rehavete kapılmak, durmak, duraksamak olmaz. Köken, inanç, meşrep farklılıkları üzerinden bölünmek, parçalanmak felaketimizdir. 85 milyon tek yürek, tek bilek olarak bu mücadeleyi yürütmek zorundayız.

ERDOĞAN, KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF GÖSTERDİ

Bu oyunlar bilhassa seçimler zamanında daha pervasızca sergileniyor. İşte görüyorsunuz, birileri kıta kıta geziyor. Amerika olmadı, İngiltere. İngiltere olmadı Almanya. Sanırsınız ülkenin milletin hayrına bir iş yapacak. Döndüğünde bakıyorsunuz yediği hamburgerden başka anlatacak bir şey yok. Temiz para arıyormuş, gittiği yer dünyanın iliğini sömürenlerin kapısı. Ne alacakmış oradan para. Ya sen ne yapıyorsun! Gazi Mustafa Kemal Düyûn-ı Umûmiye'den biz de bu ülkeyi IMF'den kurtardık.

ERDOĞAN'DAN CHP'YE: YARGIDA BUNLARIN HESABINI SORACAĞIZ

Aklı başında kim ülkesini uyuşturucu gibi bir illet ile aynı cümlede zikreder. CHP'nin milletvekilleri mahkemede hakimlerin üzerine yürüyor. Bu şaşırmış ya. Bu nereye gittiğinin farkında değil. Şimdi yargıdayız. Yargıda bunların hesabını soracağız. Türkiye proje elemanlarının, ülkenin ve milletin yönetimine sahip olduğu günlerin bedellerini çok ödedi. Bunlara asla fırsat vermeyeceğiz.

Resim

ERDOĞAN ALTILI MASAYI HEDEF ALDI

6'lı masanın ağzından tek devlet, tek millet, tek bayrak, tek vatan sözlerini duyuyor musunuz? Yapacakları şudur, ekonomimizi küresel sermayenin tetikçilerine teslim edecekler. Evlatlarımızı, milli ve manevi değerlerimizi zehirlemek için kullananların insafına terk edeceklerdir. Eser ve hizmet altyapımızı kasıtlı sabotaj ve iş bilmezlikleri ile kısa sürede çökerteceklerdir. Türkiye'yi 1970'lerin perişan haline döndüreceklerdir. Bazen bunları söylerken karşımızdakilere haksızlık mı yapıyoruz diyoruz. Sonra bakıyoruz bir tane aklı başında politika ve söylemleri yok. Beton duvara vursanız hayırlı bir ses çıkar ama bunlardan çıkmıyor.

Demokrasilerde iktidar kadar muhalefetde önemlidir. Biz ciddi bir muhalefete 20 yıldır rastlamadığımız için, tüm her şeyimizi millete danışarak yapıyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı da beraber inşa edeceğiz. Bizyon toplantıları ile içini birlikte dolduracağız. Gelin tekrar bir olalım, iri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım. Bundan güzeli olur mu ya? Sizlerle bugün dertleşmenin, hasbihal etmenin ve tamamladığımız eserlerin açmanın mutluluğu ile geldim. 70 fabrikanın resmi açılışını yapıyoruz. 30 milyar 5 milyon TL toplam tutarı olan 169 tesisin açılışını yapıyoruz.

GAZİRAY AÇILIŞI

Buraya Gaziray'la geldik. Gaziray'ın yer altından geçen 5 km'lik üzerini belediyemiz spor ve süs havuzlarıyla düzenledi. Bu güzel parkın da hayırlı olmasını diliyorum. İlk evim kapsamında 10 bin 24 konut daha yapıyoruz. İş yerim kapsamında da 500 iş yeri yapılacak.

Yeni projelerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Az önce Gaziray'la gelirken ses yok, gürültü yok, uzun yolu yavrularımızla katettik. Gaziantep'e bugüne kadar 52.5 milyar lira tutarında yatırım yaptık. Türkiye ekonomi noktasında dünyaya örnek bir ülke haline geldi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü