USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan: Cezaevlerindeki terör örgütü mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan: Cezaevlerindeki terör örgütü mensuplarını salmanın hesabını yapıyorlar
19-01-2024 18:14
19-01-2024 19:13
YALOVA
Google News

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yalova'da AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Partisinin Yalova adaylarını tanıtan Erdoğan burada yaptığı konuşmada muhalefeti hedef aldı. Erdoğan, "18 yıl hapse mahkum bir teröristi meclise taşımak için hukukun altından tünel kazmakla kalmıyorlar. Şimdi işi daha da ileri götürüp mahalli seçim işbirliği kisvesi altında cezaevlerindeki terör örgütü mensupların salmanın hesabını yapıyorlar" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. 

Erdoğan, konuşmasında tutuklu TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ı ve muhalefeti hedef aldı.

"18 yıl hapse mahkum bir teröristi meclise taşımak için hukukun altından tünel kazmakla kalmıyorlar" diyen Erdoğan,  "Şimdi de mahalli seçim işbirliği kisvesi altında cezaevlerindeki terör örgütü mensupların salmanın hesabını yapıyorlar" ifadelerini kullandı. 

Yalova Kapalı Spor Salonu'nda konuşan Erdoğan, herkesle görüşebileceklerini de belirterek "CHP ve DEM'e yönelik eleştirilerimizin sebebi sömürgeci ve emperyalistlerin değirmenlerine su taşımaya kalkmalarıdır. Yoksa biz herkesle görüşürüz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şu şekilde: 

"Amacımız hükumet ve belediye el ele vererek Yalova'yı Türkiye'ye yüzyılına hazırlamaktır. 

Ak Parti belediyelerde elde ettiği başarı ile milletimizin gönlünde baş tacı olmuş bir partidir. 

Hükumet ile belediyelerin birlikte çalışması çarpan etkisi yapmaktadır. Bunu diğerlerinin yapması mümkün değil.

"TERÖR ÖRGÜTÜ MENSUPLARINI SALMANIN HESABINI YAPIYORLAR"

18 yıl hapse mahkum bir teröristi meclise taşımak için hukukun altından tünel kazmakla kalmıyorlar. Şimdi işi daha da ileri götürüp mahalli seçim işbirliği kisvesi altında cezaevlerindeki terör örgütü mensupların salmanın hesabını yapıyorlar. 

Hoyratça çiğnenmedik hiçbir ilke, işportaya çıkarılmadık hiçbir değer bırakmadılar. Gazi Mustafa Kemal'in partisini getirdiler bölücü örgütün DEM'ine rehin verdiler. 'Gel bakalım Muharrem' dediler ve FETÖ taktiklerine teslim ettiler.

Dikkat ederseniz yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor. Ülkenin ve milletin aleyhine CHP ve DEM birlikte hareket ediyor. Aynı şekilde ülkenin ve milletin lehine ne iş varsa CHP ve DEM birlikte takoz koyuyor. SİHA'lardan rahatsız olanlar bunlar. Bölücü emellerine set çeken, sınır ötesi harekatlarımızdan rahatsız olanlar bunlar. Tam 30 yıllık işgalin altından Karabağ'ın özgürlüğe kavuşmasından rahatsız olanlar bunlar. Filistin'de hakkın ve adaletin savunulmasından rahatsız olanlar bunlar. İsrail'in yanında yer alanlar bunlar.

Hırsızlıkları, yolsuzlukları, belediyelerde kurdukları soygun düzenleri ortaya çıkınca gazetecilere saldıran, kadınlarımıza dil uzatan, hakaret eden küfreden edepsizler yine bunlar. Siyasette seviyeyi daha ne kadar düşürebilirler, daha ne kadar küstahlaşabilirler dedikçe her gün yeni bir skandalla çukurlaşan yine bunlar.

14 Mayıs seçimlerinde kendilerine oy vermediler diye depremzedelerimize en aşağılık hakaretleri savurmuşlardı, bugün de aynı kepazeliği yaşını başını almış kadınlara ve görevini yapmaya çalışan gazetecilere saldırıyorlar. Büyükçekmece'de bir teyzeye saldırıyor. Utan, hani kadına şiddet yoktu. Anan yaşındaki bir kadına bu şekilde saldırmanın izahı olmaz. Ey CHP sizin gidecek yeriniz yok.

"BUNLAR PARTİ İÇİ KAVGALARDAN FIRSAT BULDUKÇA MİLLETLE KAVGA EDİYORLAR"

31 Mart'ta son oyununuzu oynuyorsunuz. Onun için Yalova inşallah 31 Mart'a kadar durmadan, usanmadan, sandıkları patlatarak tüm belediye, beldeleriyle birlikte burada bir destan yazacak.

Bunlar parti içi kavgalardan fırsat buldukça daha büyük kavgayı millete karşı veriyorlar. Yıllarca Gazi Mustafa Kemal ve Cumhuriyet istismarı yaparak milleti kandıran piyasa Atatürkçülerin gerçek yüzleri bu kirli işbirliğiyle ortaya çıkmıştır.

"BİZ HERKESLE GÖRÜŞÜRÜZ"

Biz ülkemizi kalkındırmanın ve büyütmenin peşindeyiz. Milletimizin müreffeh ve huzurlu hayata kavuşturmanın derdindeyiz. CHP ve DEM'e yönelik eleştirilerimizin sebebi sömürgeci ve emperyalistlerin değirmenlerine su taşımaya kalkmalarıdır. Yoksa biz herkesle görüşürüz.

Geçtiğimiz Mayıs ayında Türkiye'nin en büyük imtihanını başarıyla verdik. İnşallah 31 Mart'taki sandık imtihanından da başarıyla çıkacağız. Böylelikle 2028'e kadar tüm vizyonumuzu Türkiye vizyonu geliştirmeye çabalayacağız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü