Ana içeriğe geç

Erdoğan: Birilerinin kongresi gibi sandalyeler havada uçuşmuyor

AKP 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı.

FLAŞ
Erdoğan: Birilerinin kongresi gibi sandalyeler havada uçuşmuyor

AKP 4. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine muhalefeti hedef aldı. Erdoğan "Birilerinin kongresi gibi sandalyeler havada uçuşmuyor. Bakın burada ne var; muhabbet var. Bugün de aynısını yapacağız" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 4. Olağanüstü Kongresi'ne katılmak üzere geldiği Ankara Spor Salonu önünde halka hitap ediyor.

YİNE MUHALEFETİ HEDEF ALDI!

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Birilerinin kongresi gibi sandalyeler havada uçuşmuyor. Bakın burada ne var; muhabbet var. Bugün de aynısını yapacağız.

Türkiye'yi hedefleriyle buluşturmakta kararlıyız. Bizi yıldırmak isteyenlere aldırmıyoruz. Aba altından sopa gösterenlere prim vermiyoruz.

Terör örgütlerini kullanarak bizi köşeye sıkıştırmaya çalışanlara boyun eğmiyoruz. Türkiye'nin güvenliği neyi gerektiriyorsa onu yapmaktan geri durmuyoruz.

 6'lı masa dediler. 16'lı masa dediler, 116'lı masa dediler, ne oldu? Şimdi o masadan parlamentoda kimse var mı? Başkanlarının parlamentoda olmadığı 6'lı masa."

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle
Türkiye Gündemi