USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Erdoğan, Akşener'i hedef aldı...

Erdoğan, Gençlik Şöleni öncesinde Adanalılara aman seslenerek, "Aman Adanalı canım Adanalı" şarkısının sözleriyle seslendi.

Erdoğan, Akşener'i hedef aldı...
21-05-2022 21:11
Google News

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Gençlik Şöleni öncesinde Adanalılara aman seslenerek, "Aman Adanalı canım Adanalı" şarkısının sözleriyle seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Gençlik Kolları tarafından Yeni Adana Stadyumu'nda düzenlenen, "Bir Gençlik Şöleni" etkinliğinde konuştu.

"Resim"

Erdoğan'ın açıklaması şöyle: 

Bana sizler gibi yol arkadaşları, sizler gibi imanlı yol arkadaşları verdiği için rabbime ham ediyorum.

Siz Türkiye'yi hedeflerine ulaştıracak, değiştirecek gençliksiniz. 

Varsın birileri Gezi olaylarını Abdülhamit'in devrilişine benzetsin. 

Sultan Abdülhamit'e dil uzatan hanımefendiye şunu sormak lazım: Osmanlı'yı bir karış toprak kaybetmeden yöneten Abdülhamit'e dil uzatmak haddini aşmaktır ve bu millet haddini bildirecektir. Meral Hanım sen kim Abdülhamit'e dil uzatmak kim? 

O 6'lı masada 3 kişi var. İsmini vermeyeyim. Abdülhamit'e laf söyletmezlerdi neden şimdi ağızlarını açmıyorlar. 

Bu akşam buradan ilk sinyali veriyorum. Siz bizim 40 yıllık siyasi mücadelemiz ve 20 yıllık iktidarımızda temellerini attığımız büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını 2053 vizyonuyla taçlandıracak gençliksiniz. Her birinizin kalbimizde, zihnimizde ayrı, özel, eşsiz bir yeri var. Bu bakımdan karşımdaki gençliği Allah için seviyorum. Sizin gibi bir gençliğe sahip olduğumuz için de Allah'a hamd ediyorum. 2023'e hazır mıyız? Tüm arkadaşlarınıza bu akşamın coşkusunu iletmeye hazır mıyız? 2023'ün neticesini ben sizin gözlerinizde okuyorum. Bu kararlılığınız, devamlılığınız inşallah 2023'le birlikte yeni bir dönemi başlatacak ve sizlerle birlikte aldığımız emaneti doruğuna yerleştireceğiz. Şimdi sizlerle stadyumun burasında az önce stadyumun dışında yine on binlere hitap ettim. Gençlikte durmak gerilemektir, gerilemek yıkılmaktır, yıkılmak ölmekten beterdir. Sürekli ileriye, daha ileriye, hep ileriye doğru gitmek, hep yukarıya doğru tırmanmak, zirveden gözünü ayırmamaktır.

""

Bugün İsveç Başbakanı, Finlandiya Cumhurbaşkanı, ardından NATO Genel Sekreteriyle görüştüm. Dün İngiltere Başbakanı ile görüştüm. Rusya-Ukrayna savaşı ve ikili ilişkilerimizi konuştuk. Bugün dünyada dijital mecralara hapsedilmiş, kariyer arayışında bir gençlik profili öne çıkmaktadır. Biz her fırsatta imandır ol cevher ki, ilahi ne büyüktür, imansız olan paslı yürek sinede yüktür. Biz bugerçeği Kasımpaşa'dan çıkıp, Cumhurbaşkanlığına uzanan safhada gördük. Bay Kemal tankların arasından gelip, geçip Bakırköy Belediyesi'ne sığınmıştı. Hatırlayın onları, çünkü o günden bugüne 7 yıl geçti. Çağrıyı yaptık 'meydanlara' dedik ve gençlik meydanlara yürüdü. Türkiye'nin genelinde elde ettiği her kazanım gençlerimizin ortaya koyduğu onurlu duruşları, elde ettikleri başarıları sayesindedir. Şimdi karşımda Teknofest gençliğini görüyorum. İnşallah Teknofest gençliğiyle 2023 seçimlerine yürüyoruz.

Birileri süresi anlık, saatlik, günlük hadi bilemediniz haftalık olan yalanlarla kendilerini avuturken biz 10 yıl, 30 yıl, 50 yıl, 70 yıl sonrasının Türkiyesini konuşuyoruz. Bunu da kendi kendimize yapmıyoruz. Tiyatrovari şovlarla kendi kendimizi kandırmıyoruz. Tüm hayallerimizi, sizlerle gençlerimizle birlikte kuruyoruz. Tüm hedeflerimizi gençlerimizle belirliyoruz. Hazırlıklarımızı buna göre yapıyoruz. Bizim bir derdimiz, aşkımız var. Şu stad Adana'ya bizim eserimizdir. Burayı biz inşa ettik, Adana'ya 'buyrun emrinizdedir' dedik. Biz hizmet siyasetiyle yola çıktık. Eser siyasetiyle yola çıktık. Unutmayın eşşek olur kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz bununla varız. İnşallah bundan sonraki hedeflerimizi sizlerle birlikte hayata geçireceğiz.

CANIM ADANALIM TÜRKÜSÜ İLE SESLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Gençlik Kolları tarafından Adana’da düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni" etkinliği öncesinde halka seslendi. 

Erdoğan'ın açıklaması şöyle: 

Bugün Adana'da bir başka güzel. Bugün Adana bir başka heyecanlı, bir başka coşkulu.

Adana'yı bir başka seviyoruz. Bu şehrin yiğitliğini cesaretini seviyoruz. Söz konusu millet ve memleket olunca hep en önde olan yiğitlerini sveiyoruz.

Hani o güzel türküdeki gibi ağam Adanalı canım Adanalı ben sana yandım kibar Adanalı. 

Son 20 yıl ile ne Adana ile ne diğer şehirlerimizle aramıza kimse girmesine izin vermedik. 

Adana'yı Akdeniz'in parlayan yıldızı haline getirmek için şehrin dört bir yanını devasa yatırımlarla donattık. 

Adana'yı da bölgesiyle beraber tüm Akdeniz'in parlayan yıldızı haline getirmek için eserlerle, devasa yatırımlarla donattık.

Biz 81 ilimizin gençleriyle birlikte buradan kardeşlik mesajları veriyoruz. Gençlerimizi kısır kavgalarına alet etmeye çalışıyorlar.

Sandıktan çıkan netice ne olursa olsun, ilk günkü aşkla şehirlerimize hizmet götürdük.

Vatanı kaostan medet uman kan tüccarlarının insafına bırakamayız. 

Bu ülkeyi birilerinin ihsanıyla kurmadık. Emperyaslistlere taşeronluk yapanların emellerine teslim etmeyeceğiz.

Milletin derin irfanından başka pusulamız yok. 

Bu muhteşem buluşma siyasetimize damga vuracak. 

Rabbim birliğimizi dosta güven veren düşmana korku veren şu berebaerliğimizi daim etsin. 

Ve dua ediyorum bu kulunu milletine görevlendirdiğin için sana hamd-ü senalar olsun. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü