USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Denize giren 3 öğrenciden 2'si boğuldu: Soruşturma başlatıldı

Mersin'in Silifke ilçesinde gençlik kampında denize girip, akıntıya kapılan 3 öğrenciden Cemal Emre Kurt ve Mehmet Erdem Akdeniz boğuldu, boğulma tehlikesi geçiren Alperen Bayraktar ise yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Denize giren 3 öğrenciden 2'si boğuldu: Soruşturma başlatıldı
01-06-2025 00:09
01-06-2025 23:48
Google News

Olay, saat 14.30 sıralarında Susanoğlu Mahallesi’ndeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yıldırım Beyazıd Kampı’nın plajında meydana geldi.

Ankara Sincan Erkunt Çıraklık Eğitim Okulu öğrencisi Cemal Emre Kurt, Mehmet Erdem Akdeniz ve Alperen Bayraktar, denize girdi. Havanın rüzgarlı, denizin de dalgalı olması nedeniyle 3 öğrenci de suda çırpınmaya başladı.

Bayraktar, çevredekiler tarafından sudan çıkarılıp, yakındaki bir özel hastaneye götürüldü. Denizde açığa doğru sürüklenen diğer iki öğrenci Akdeniz ve Kurt ise Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince sudan çıkarılarak, ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İKİ ÖĞRENCİ KURTARILAMADI

Akdeniz ve Kurt, doktorların tüm müdahalesine kurtarılamadı. Bayraktar'ın ise yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü