USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Gaziantep'te seçim startını verdi

Gaziantep’teki yerel seçimlerde iktidar olmayı hedefleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkan adayları, örgütün oldukça kalabalık katılımı ile Maarif Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde, “yerel iktidara yürüyüş” startını verdi.

CHP Gaziantep'te seçim startını verdi
14-02-2024 20:04
14-02-2024 20:09
GAZİANTEP
Google News

Gaziantep’teki yerel seçimlerde iktidar olmayı hedefleyen Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) belediye başkan adayları, örgütün oldukça kalabalık katılımı ile Maarif Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde, “yerel iktidara yürüyüş” startını verdi.

HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Etkinlik öncesi iş kazalarında hayatlarını kaybeden Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden sahasında tedbirsizlik sonucu meydana gelen heyelan altında kaybolan işçiler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Bir işçi bareti sembolik olarak karanfillerle bezendi ve iş cinayetlerine dikkat çekildi.

REİS REİSOĞLU: KANGRENLEŞMİŞ SORUNLARI BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Burada Gaziantep halkı ve partililerine seslenen CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu, Eğitim, sağlık, çevre, trafik, ulaşım, uyuşturucu, çarpık yapılaşma, barınma, kira, emlak talanı, yandaşlık, tartışmalı ihaleler, israf ve kaynakların heba edilmesi, haksızlık, adaletsizlik, ayrımcılık ve şehir kimliğinden uzaklaştırılan şehir için cadde cadde, sokak sokak mücadele edeceklerini tüm Gaziantep halkına ilan ettiklerini söyledi. Bunun için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve uzman arkadaşlarımızla tüm projelerimizi hazırladıklarını ifade eden Reisoğlu, “Gaziantep'in daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha refah bir şehir olması için takım ruhuyla çalışacağız ve büyük hedefimize ulaşacağız. Çünkü biz inanıyoruz ki, Gaziantep için en iyisini dün olduğu gibi yine biz yapacağız. En güzel günlerimiz hep birlikte inşa edeceğimiz günlerdir. Hep birlikte, daha yaşanabilir bir Gaziantep için artık yola çıkma zamanıdır” dedi.

DR. MUZAFFER ERTÜRK: GAZİANTEP BİR ŞEHİR DEĞİL YAŞAM TARZIDIR

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Dr. Muzaffer Ertürk, “Uzun yıllardır bu şehre doktor olarak hizmet ediyorum. Artık daha fazla adım atma zamanı geldiğine inanıyorum. Benim için Gaziantep, sadece bir şehir değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Bu şehrin sorunlarını, şehrimizin ve insanlarımızın beklentilerini çok iyi biliyorum. İşte bu nedenle, Gaziantep’in geleceği için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Gaziantep'in daha yeşil, daha temiz, daha yaşanabilir bir şehir olması için çalışacağıma söz veriyorum. İhtiyacımız olan her şeyimiz var. Projelerimiz hazır, sorunların üstesinden gelebilecek donanıma ve kararlılığa sahibiz” diye konuştu.

ŞEHİTKAMİL ADAYI AV. UMUT YILMAZ

Seçim çalışmalarına adaylığı daha açıklanmadan önce başlayan CHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Av. Umut Yılmaz, partisinin iktidar yürüyüşünden korktuklarını ama 6 Ok’un sandıktan zaferle çıkacağını söyledi. Alanda Umut Yılmaz’a ilgi büyüktü.

ŞAHİNBEY ADAYI ARKIN BEREKETOĞLU

Şahinbey Belediyesi’nde çok uzun yıllar çeşitli kademelerde çalışan ve belediyecilik konusunda oldukça deneyimli bir isim olan Arkın Bereketoğlu, sosyal yardımların kendi dönemlerinde hız kesmeden devam edeceğini, bu konudaki tüm projeleri hazırlayarak yürüyüşlerine devam ettiğini vurguladı.

OĞUZELİ ADAYI AHMET BOZGEYİK

CHP siyasetinde gençlik kollarından bu yana görev yapan Oğuzeli Belediye Başkan adayı Ahmet Bozgeyik, tüm örgütün desteğini alıp, herkesin elini sıkarak CHP’ye bir belediye kazandırmak istediğinin altını çizdi.

NİZİP ADAYI ALİ DOĞAN

CHP’nin Gaziantep’teki tek belediyesi olan Karkamış’ta bir dönem geçirdikten sonra 2024 seçimlerinde Nizip Belediye Başkan adayı olan Ali Doğan, aynı başarıyı bir kez daha göstermek ve seçimden zaferle çıkmak için var gücüyle çalıştığına değinerek, “Çingene Kızı’nın ilçesini dünyaya tanıtacağız. Bugüne kadar hak ettiği ilgiyi göremeyen Nizip’in çehresini değiştirmeye kararlıyız” dedi.

İSLAHİYE ADAYI OKAN ÖZTÜRK:

Depremin derinden vurduğu İslâhiye ilçesinde etkin bir propaganda yürüten başkan adayı Onur Öztürk ise çalışmalarımızın odağını insan dolayısı depremzedeler oluşturuyor. İslahiye’yi yeninden ayağa kaldırarak eski günlerine döndüreceğiz. Projelerimiz ve ekibimiz hazır. Bir daha depremin ve onun neden olduğu acıların yaşanmayacağı bir ilçe sözü veriyorum” diye konuştu.

Yine depremden ağır yara alarak çıkan Nurdağı ilçesinin Başkan adayı Mustafa Çetin, Araban Belediye Başkan adayı Hüseyin Kılıç, Karkamış Belediye Başkan adayı Mustafa Güzel ve Karkamış Belediye Başkan adayı Mustafa Güzel CHP’nin bölgelerinde kazanmaya en yakın parti olduğunu anlattılar.

TÜM PARTİLİLER BAŞKAN ADAYLARI İÇİN TOPLANDI

Atatürk Anıtı önündeki açıklamanın ardından il başkanlığına geçen partili burada geniş çaplı bir toplantı yaptı. Eski yeni milletvekilleri ve vekil adayları, belediye başkanlığı yapmış isimler, meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar, bürokratlar, 2024 seçimlerini mercek altına aldı. Tüm partilileri buluşturan toplantıda başkan adaylarına destek sözü verildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü