USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP'de Şahinbey İlçe Başkanı belli oldu...

CHP'de Şahinbey ilçe başkanlığı seçimi tamamlandı. Tek liste ile gidilen kongrede Av. Mehmet Aydın Şahin ilçe başkanı oldu.

CHP'de Şahinbey İlçe Başkanı belli oldu...
19-08-2023 18:20
19-08-2023 18:39
GAZİANTEP
Google News

CHP'de Şahinbey ilçe başkanlığı seçimi tamamlandı. Tek liste ile gidilen kongrede Av. Mehmet Aydın Şahin ilçe başkanı oldu.

Karataş Kardelen Plaza'da yapılan ve tek adayla gidilen kongrede Mehmet Aydın Şahin seçildi. Kongrede konuşan İl Başkanı Karaca Bozgeyik, "İlçe başkanlarımız kim olursa olsun, il başkanımız kim olursa olsun, herkesin taşın altına elini değil, gövdesini koyma zamanıdır artık! Şimdi artık derlenip toparlanma, kavgayı değil dostluğu büyütme vee ortaya sağlam bir irade koyma zamanı. Şimdi artık şeffaflığı, samimiyeti,  güveni, dostluğu, sevgiyi örgütleme zamanı! Akademik akıl ile hayatın pratik siyasi aklını buluşturma zamanı!" dedi. 

Bozgeyik'in konuşması şöyle:

Sayın Divan, değerli milletvekillerimiz, Şahinbey ilçe örgütümüzün değerli delegasyonu, saygıdeğer hanım efendiler ve bey efendiler hepiniz hoş geldiniz.

İlimizde  Kongre sürecimiz bugün başlıyor ve bu kongre sürecinden, partimizi birleştirerek ve büyüterek çıkacağımıza sonsuz inancımla; İl yönetim kurulu adına hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Zorlu bir genel seçim sürecinden sonra, şimdi kendi iç seçimimizi yapmak üzere bir çalışma ve sorumluluk içindeyiz. Kongrelerimiz Ülkemiz, kentimiz ve partimiz için hayırlı olsun!

Bu önemli sorumluluğumuzu yerine getirirken bir yandan da  yerel seçimlere hazırlanacağız.

Yani süreç o kadar hızlı işliyor!  Ve hayat devam ettikçe siyaset de devam edecek. Bu şu demektir; Türkiye Cumhuriyeti devletinin kuruluşunu ve kurtuluşunu örgütleyen anlayış olan Cumhuriyet Halk partisi de birleşerek, barışarak, büyüyerek devam etmek zorundadır.

Şimdi artık derlenip toparlanma,

Kavgayı değil dostluğu büyütme,

Ve ortaya sağlam bir İRADE koyma zamanı.

Şimdi artık şeffaflığı, samimiyeti,  güveni, dostluğu, sevgiyi örgütleme zamanı!

Akademik akıl ile hayatın pratik siyasi aklını buluşturma zamanı !

Hepimiz buradayız işte, Cumhuriyet Halk partisini geleceğe taşıyacak kadrolar burada, gelecek buralardan şekillenmeye başlayacak !

Sizlere bir hayalden söz etmek istiyorum., Büyük bir hayalden, bizleri, hepimizi bir araya getirecek bir hayal: gözlerinizi bir an kapatın ve Gaziantep’teki belediyelerin tümünün Cumhuriyet halk partisi kadroları tarafından yönetildiğini düşünün;

Halkın belediyeciliği, rantın değil! Halkın söz sahibi olduğu sosyal belediyecilik. Suya, ulaşıma, gıdaya erişimi kolay olan belediyecilik. Göz boyayan değil; Sanatı ile sporu ile günlük hayatlarımızı zenginleştiren belediyecilik. İşsize iş emekliye huzur… Bir an düşünün bunu başarabiliriz.

Nasıl mı? Hızlıca ideolojik temelli, yoldaşlık hukuku zemininde iktidar hedefiyle ve kararlı bir inançla bir araya gelirsek mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy bunu başarabiliriz.

İl yönetimi kurulu olarak; geçen seçim süreciyle ve sonuçlarıyla ilgili objektif ve detaylı bir rapor hazırladık. Merkez ilçelerimizde aldığımız oy oranlarının mahalle mahalle analizlerini yaptık.

Zayıf ve güçlü yönlerimizi biliyoruz. Bu verileri ve çözüm önerilerimizi seçilecek yeni yönetimlerle detaylı bir şekilde paylaşacağız.

Yeni ve güçlü kadrolarımızla yeniden halkın iktidarını hedefleyen o umutlu zemine dönerek bunu başarabiliriz.

Ortak akıl ve emekle hedef odakları belirleyip,  ilçe, mahalle ve köylere göre özgün çalışma grupları oluşturup, bilimsel temelli etkin çalışma yöntemlerini belirleyip, bir an önce sahaya çıkarak bu hayali gerçek kılabiliriz!

Bir yandan da belediyecilikle ilgili teknik çalışma grupları oluşturup, kentimizle ilgili somut projeler geliştirerek bunu başarabiliriz.

Siyaset biliminin ve sosyolojik gerçekliklerin ışığında planlanmış bir programla, partimizin her biriminde liyakatlı, iletişime açık, gelişmelere, toplumun ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, siyasi ve politik refleksleri kuvvetli, çözüm odaklı evrensel demokrasi kültürünü içselleştirmiş daha genç ve kadın ağırlıklı kadrolarla bu hayali gerçek kılabiliriz.

İşte bu kongrelerimizden kentimiz adına bu hayallerimizi gerçek kılacak kadroların şekilleneceğine ve de UMUDUN YEŞERDİĞİNE inancımı tekrarlayarak;

İlçe başkanlarımız kim olursa olsun, il başkanımız kim olursa olsun, bu hayali paylaşan herkesin taşın altına elini değil, gövdesini koyma zamanıdır artık! Buradan Ülkemiz için, şehrimiz için söz veriyorum! Ve sizlerden de bu sözü almak istiyorum. Ülkemiz,  Partimiz ve şehrimiz için, çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, doğamız ve de tüm halkımız için, yokluğu, yoksulluğu, işsizliği-eşitsizliği yok edecek, emeğin ve liyakatın kutsal kabul edileceği, gerçek demokrasiyi, özgür ve adil bir ülkeyi yeniden inşaa edecek HALKIN İKTİDARINI KURMAK için, kişisel hırs ve beklentilerden arınıp var gücümüzle ÇALIŞACAK MIYIZ!!!???

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir kongre diliyorum. Seçilecek yoldaşlarımı şimdiden kutluyorum.

Evet dostlar! Yoldaşlar bir çok ortak hasretimiz var. Sözlerimi Nazım Ustanın dizeleriyle bitireceğim. Ne güzel anlatmış usta!

Dörtnala gelip Uzak Asya'dan

Akdeniz'e bir kısrak başı gibi uzanan

                               bu memleket, bizim.

Bilekler kan içinde, dişler kenetli, ayaklar çıplak

ve ipek bir halıya benzeyen toprak,

                               bu cehennem, bu cennet bizim.

Kapansın el kapıları, bir daha açılmasın,

yok edin insanın insana kulluğunu,

                               bu dâvet bizim....

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür

ve bir orman gibi kardeşçesine,                bu hasret bizim...

İşte Şahinbey yönetim listesi:

whatsapp-image-2023-08-19-at-13.15.45.jpeg

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü