USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Çetin: Depremzedelerin talepleri bizim için emirdir

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu deprem bölgesi Nurdağı ve İslahiye İlçelerini ziyaret ettiler.

Çetin: Depremzedelerin talepleri bizim için emirdir
25-10-2023 18:25
25-10-2023 18:28
GAZİANTEP
Google News

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu deprem bölgesi Nurdağı ve İslahiye İlçelerini ziyaret ettiler.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu ve İl Yönetimi, Nurdağı’nda İlçe yönetimiyle biraraya geldi.

İlçe Başkanı Mehmet Bali, Nurdağı Belediye Başkan Vekili Yakup Bahar, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Kütüz ve Gençlik kollları Başkanı Ali Kılıç ve teşkilatla biraraya gelen Başkan Çetin, depremin yaralarını el birliğiyle birlikte sarsacaklarını söyledi.

Nurdağı’nda herkes evlerine kavuşacak

Kendisininde bir depremzede olduğunu, eşi ve oğlunu depremde kaybettiğini belirten Başkan Çetin; “Bende bir depremzedeyim. O gece yaşadığımız felaketi Allah bir daha bizlere yaşatmasın. Bizler yüreğimizle, devletimizin sunduğu bütün imkanlarla burdayız. Konteynerlerde kalan Depremzedelerimiz kendi gerçek yuvalarına kavuşana kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Allah izin verdikçe bizler sürekli ilçelerimizin yanında olacağız”dedi.

Nurdağı’nda seçimleri büyük farkla alacağız

“Türkiye Yüzyılın’nda haklı davamızın arkasında dimdik durmaya ve yürümeye devam edeceğiz.” diye konuşarak sözlerine devam eden  Başkan Çetin, “Bizim partimizde özellikle kadınlarımızın önemi büyük. Onlar hem anne ,hem eş, hem de partimizin neferleri. Özellikle Olağanüstü Kongremizde bizler Gaziantep etkisini orada çok net hissettirdik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere bu konuda ne diyorsa aynısını uyguluyoruz. Bizler 31 Mart yerel seçim gecesine kadar çalışmaya devam edeceğiz. Nurdağı bir önceki seçimlerde En fazla oy oranıyla Gaziantep rekoru kırdı. Yerel seçimlerde de bu rekoru devam ettireceğiz, seçimleri büyük farkla kazanacağız. Tabi ki bunu başarmak için çalmağımız bir kapı ve sıkmadığımız bir el bırakmayacağız. Halkımızla el ele gönül gönüle verip Allah’ın izniyle bu seçimide alacağız” diye konuştu.

Nurdağı Devlet Hastanesi yatak kapasitesi 25’ten 72’ne çıkarıldı

Nurdağı Acil Durum Hastanesi inşaat alanında incelemelerde  bulunan İl Başkanı Murat Çetin, MKYK üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu, Mart 2024 tarihinde bitirilmesi planlan Hastenenin yatak kapasitesinin. 25’ten 72’ne çıkarılmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Nurdağı Mehmet Çamlı Sahra hastanesi idari Kadrosu ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çetin, talep ve isteklerini dinlediği Nurdağılı depremzedelere “Sizler sıcak yuvanıza kavuşana kadar burdayız, sizleri asla yalnız bırakmayacağız ve daha çok geleceğiz” dedi.

Kirazoğlu; Duruşunuz karşısında çok etkilenmiştim

6 Şubat tarihindeki Asrın Felaketi Deprem olduğu gün Nurdağı ve İslahiye’ye ilk gelen kişilerden olduğunu belirten AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu; konuşurken gözyaşlarını tutamadığı o geceyi şöyle anlattı: “

“Deprem olduğunu öğrenince bizi görevlendirdiler. Ali Şahin vekilimle birlikte burada günlerce kaldık. Nurdağı ve İslahiye’de depremde evini, ailesinin kaybetmiş insanların kurtarma çalışmaları yapılırken vakur duruşları karşısında ben çok etkilenmiştim. Yeri gelmişken söyleyeyim. Ben sizlerin o günkü duruşunuzu ömrüm boyunca unutmamam. Yaralar sarılıyor, sarılacak. Konutlar yapılıyor, yapılacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda talimatı nettir. İl Başkanımızın gayreti ortadadır. Sizleri bir an olsun yanlız bırakmayacağız.”

İSLAHİYE KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin,  MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu ve İl Yönetimi Kurulu üyeleriyle, Nurdağı’ın ardından İslahiye ilçe teşkilatını da ziyaret ettiler.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu ve İl Yönetimi, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural,İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Kadın kolları başkanı Neriman Polat ,Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Erhan Şengül ve teşkilat üyeleriyle biraraya geldi.

İslahiye teşkilatına coşkulu  karşılamalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan İl Başkanı Murat Çetin, “Depremzede kardeşlerimin her bir talebi, önerisi ve isteği ben ve arkadaşlarım için bir emirdir. Yaşadığımız deprem acılarını içimize gömerek çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı için Hep Yeni Hep İleri diyerek yolumuza devam edeceğiz. İslahiye’nin bizim yanımızda ayrı bir önemi ve yeri vardır. Her zaman sizlerle sizlerin emrinde olacağız”diye konuştu.

AK Parti İslahiye ilçe Teşkilatı ziyaretinin ardından İslahiye Kaymakamlığı, İslahiye Belediyesi, Konteyner kent ziyareti gerçekleştiren İl Başkanı Murat Çetin, MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu ve İl Yönetimi, İslahiye İlçe Başkanı Mehmet Arslan, İlçe Belediye Başkanı Kemal Vural ilçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları depremzedelerin öneri ve taleplerini dinledi.

“Depremde enkazın altında kalmış, eşini ve evladını bu depremde kaybetmiş bir kardeşinizim. Bu acıyı çok iyi bilen bir kardeşinizim. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın” diye konuşan Başkan Çetin, sözlerine şöyle devam etti; “Bundan sonra artık bu yaraları dimdik durup sarma zamanı. Bizler gece yarılarına kadar il yönetimimizle birlikte neler yapabiliriz istişarelerde bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın bizlere emrettiği gibi halkımıza dokunacaksınız dediği gibi, o dokunuşu o etkiyi yaptığımız halk günü projesiyle hayata geçirdik. Darda kalan herkesin abisiyim, kardeşiyim, haklı davamızda da bu şuurla ilerliyoruz.”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin ve MKYK Üyesi Mehmet Sait Kirazoğlu ve İl Yönetimi,İslahiye’de Konteyner kentte kalan vatandaşlarla biraraya gelerek taleplerini not aldı.

Başkan Çetin, konteyner kentte kalan İslahiyelilere yaptığı konuşmada; “Sizler gerçek evlerinize kavuşana kadar uyku bizlere haram olsun. Gece gündüz devletimizin imkanlarıyla çalışmaya devam ediyoruz. Sizler asla yalnız değilsiniz. Biz birlikte iyiyiz, birlikte güçlüyüz, inşallah güzel günlerde biraraya geleceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü