Ana içeriğe geç

Cemal Enginyurt'un Meclis'te yaptığı konuşma gündem oldu

Demokrat Parti İstanbul Mİlletvekili Cemal Enginyurt da TBMM Genel Kurulu 23 Nisan Özel Oturumu'nda partisi adına söz alarak konuştu.

FLAŞ
Cemal Enginyurt'un Meclis'te yaptığı konuşma gündem oldu

DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt Meclis'te yaptığı konuşmada, "Mustafa Kemal Atatürk'e soysuz diyen soyu bozukların karşısında TBMM başta olmak üzere cumhuriyetin bütün evlatları olarak sarı saçlı mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda gitmekten onur duyacağız" dedi.

Demokrat Parti İstanbul Mİlletvekili Cemal Enginyurt da TBMM Genel Kurulu 23 Nisan Özel Oturumu'nda partisi adına söz alarak konuştu. Sözlerine İzmir Marşı'nın ilk kıtasını okuyarak başlayan Enginyurt, şunları söyledi:

"104 yıl önce ıstakoz yiyerek değil Maldivlerden poz vererek hiç değil, helal para ile aldım dediği 600 binlik saatle değil, atın dışkısındaki arpayı temizleyip çorba yaparak cumhuriyeti kuran Kuvay-ı Milliye evlatlarına selam olsun. Onlar cumhuriyeti kurdular ve 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' dediler. Milletin evlatları olarak biz de o cumhuriyete sahip çıkacağımıza, TBMM'de anayasaya sadakatle bağlı kalacağımıza namusumuz ve şerefimiz üzerine ant içtik. Mustafa Kemal Atatürk'e saldıranların karşısında, Mustafa Kemal Atatürk'e soysuz diyen soyu bozukların karşısında TBMM başta olmak üzere cumhuriyetin bütün evlatları olarak sarı saçlı mavi gözlü dev adam Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda gitmekten onur duyacağız, cumhuriyete ilelebet sahip çıkacağız. Ne mutlu Türküm diyene..."

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle