USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

BBP'li o isim görevinden 'affını' istedi...

"Her türlü hırsızlığa rağmen Cumhur İttifakı’nda yer alıyoruz." sözleriyle gündem olan BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya görevinden istifa etti.

BBP'li o isim görevinden 'affını' istedi...
15-06-2022 22:19
Google News

"Her türlü hırsızlığa rağmen Cumhur İttifakı’nda yer alıyoruz." sözleriyle gündem olan BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya görevinden istifa etti.

Geçtiğimiz günlerde Konya Tanıtım Günleri'ne katılan BBP lideri Mustafa Destici'nin AKP'li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından isminin anılmamasına tepki gösteren BBP'li isim görevinden istifa etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP'lilere seslenmiş ve "AK Parti deki AKP liler yüzünden 2023 seçimi kaybedilecek. Aklınızı başınıza alın AKP liler!… Sırf 2016 yılından sonra devletin millileşen dış politikası ve terörle mücadelesi yüzünden her türlü hırsızlığa, liyakatsizliğe, adam kayırmacılığa, yandaş, candaş ihalelerine, eş dost, akraba kayırmacılığına, belediyelerde dönen dolaplara, kötü ekonomi yönetimine ve her şeye rağmen devletin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye DİN, DEVLET, VATAN, MİLLET için #Cumhurİttifakı bloğunda yer alıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Kaya'nın istifasına neden olan cümleler şöyle devam etmişti: "Talan düzeninizi unuttuk sanmayın. Aklınızı başınıza alın terbiyesizlik yapmayın. Sivas inadınız yüzünden Büyük Birlik Partilileri küstürüp koskoca İstanbul’u kaybettiğinizi unutmayın. Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici Bey’in ağzından çıkacak tek bir cümle ile 2023 seçimlerini kaybedersiniz. SİZ AKP'lilere rağmen sırf Türk Milleti uğruna memleketin yönetimi CHP- HDP bloğunun kontrolüne girmesin diye bu ittifakı devam ettirdiğimizi unutmayın. Cumhur İttifakı ruhuna uygun davranın,zarar vermeyin."

İŞTE REMZİ KAYA'NIN İSTİFA AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz hafta sonu Ankara'da yapılan Konya Tanıtım Günleri'nin açılışını müteakiben, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın katılımcılara teşekkürünü içeren sosyal medya paylaşımında, Sayın Genel Başkanımızın ismini göremeyince, mensubu bulunduğum siyasi partiye saygısızlık yapıldığı ve Cumhur İttifakı'nın birliğine zarar verildiği düşüncesiyle, şahsıma ait sosyal medya hesabından, bir tepki gösterdim.
Sonrasında, paylaşımımın, özellikle Cumhur İttifakı'nın karşısında konumlanmış bazı medya organlarınca istismar edildiğini gördüm.

 

İL BAŞKANLIĞI GÖREVİMDEN AFFIMI İSTEDİM

Açıklamamın, partimizin ve Cumhur İttifakı'nın aleyhine kullanılmasından dolayı ayrıca çok üzgünüm. Yaşananların ardından, mensubu olduğum partimin ve Cumhur İttifakı'nın daha fazla zarar görmemesi hassasiyetiyle, Genel Merkezimize giderek, sürdürmüş olduğum il başkanlığı
görevimden affımı istedim.

GENEL MERKEZİN ALACAĞI KARARA SAYGI DUYUYORUM

Bu paylaşımım bazı karşı görüşlü kesimler tarafından istismar edilmesinden dolayı Sayın Genel Başkanımız ve Genel Merkez Yönetimimizden özür diliyorum. Kendimi hiçbir zaman bir siyasi partide makam mücadelesi veren biri olarak görmedim. Mensubu olmakla gurur duyduğum partimi, yaşama gayemiz olan inançlarımıza hizmet etmenin bir vasıtası, camiamı ise ai|em olarak gördüm, görmeye devam edeceğim. Bundan sonra, Genel Merkezimiz şahsımla ilgili hangi kararı alırsa o karara saygı duyacağım Genel Merkezimiz ne görev verirse, nerede bulunmamı isterse orada olacağım. Kamuoyuna saygıyla duyururum . 

REMZİ KAYA NE PAYLAŞMIŞTI?

 “AK Parti’deki AK Partililer yüzünden 2023 seçimi kaybedilecek. Aklınızı başınıza alın AK Partililer.  Sırf 2016 yılından sonra devletin millileşen dış politikası ve terörle mücadelesi yüzünden her türlü hırsızlığa, liyakatsizliğe, adam kayırmacılığa, yandaş, candaş ihalelerine, eş dost, akraba kayırmacılığına, belediyelerde dönen dolaplara, kötü ekonomi yönetimine ve her şeye rağmen devletin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye din, devlet, vatan, millet  için Cumhur İttifakı bloğunda yer alıyoruz.  Cumhur İttifakı ruhuna uygun davranın, zarar vermeyin. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı o programda Türk Milleti’ nin asil evladı Büyük Birlik Partimizin Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin olduğunu görmeyecek kadar AK Partilisin” ifadelerine yer verdi.

"BBP

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü