USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

An itibarıyla Gaziantep! Allah korusun...

İçişleri Bakanlığı'nın, Türkiye'deki 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirildi.

An itibarıyla Gaziantep! Allah korusun...
10-04-2020 22:49
Google News

İçişleri Bakanlığı'nın, Türkiye'deki 30 Büyükşehir ve Zonguldak'ta hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirildi.

 !#**v383&pl=true**#! 

Yasağı duyan vatandaşlar sokaklara akın etti. Marketler, fırınlarda uzun kuyruklar oluşurken, caddelerde trafik kilitlendi.

Whatsapp hattımıza vatandaşlar tarafından gönderilen ve İbrahimli'de çekilen videoda sokaklar tıklım tıklım insan kaynıyor. Market ve fırın önünde uzun kuyruklar bulunuyor.

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi. Açıklama şöyle:

"10.04.2020 tarihi saat 24:00 ile 12.04.2020 tarihi saat 24:00 arasında Büyükşehir statüsündeki 30 ilimiz (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) ile Zonguldak il sınırları içinde bulunan tüm vatandaşlarımızın sokağa çıkmaları yasaklanmıştır"

 !#**h21507**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü