USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AKP’li kadına büyük tepki...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştirdiği toplantıya katılan AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir'i vatandaşlar çok sert sözlerle eleştirdi.

AKP’li kadına büyük tepki...
23-05-2020 20:31
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştirdiği toplantıya katılan AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, "Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin" diye konuştu. Erdoğan da "Haşa, Rabbim inşallah onları gayet iyi bir şekilde yetiştirmeyi sizlere, bizlere nasip etsin" yanıtını verdi. Sosyal medyada ise Meryem Demir’i vatandaşlar çok sert sözlerle eleştirdi.

 !#**v460&pl=false**#! 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla yaptığı video konferans toplantısında, Çorum AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve AK Parti Belediye Meclis üyesi Meryem Demir, Erdoğan’a hitaben, “İnsan kendi ömründen vazgeçebilir ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” dedi.

Sosyal medya ayağa kalktı

AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. “Sen nasıl bir annesin” gibi çok sayıda yorum yapan vatandaşlar, Demir’in çocuklarının yüzüne nasıl bakacağını sordu.

İşte o yorumlardan bazıları :

""

""

""

""

""

""

 !#**h22342**#! 

GAZİKENT27 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLUN TAKİP EDİN

https://www.youtube.com/channel/UCUS10fdomKzRNgFg3wqtEMg?view_as=subscriber

""

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü