Ana içeriğe geç

Akın Gürlek'in tapu kayıtlarına bakan bir kişi daha gözaltına alındı

Kaş'ta dün gözaltına alınan tapu görevlisi Diyar Akdağ'ın "Akın Gürlek'in tapu kayıtlarına bakmam için beni o kandırdı" dediği Ayşegül E.K. gözaltına alındı.

FLAŞ
Akın Gürlek'in tapu kayıtlarına bakan bir kişi daha gözaltına alındı

Kaş'ta dün gözaltına alınan tapu görevlisi Diyar Akdağ'ın "Akın Gürlek'in tapu kayıtlarına bakmam için beni o kandırdı" dediği Ayşegül E.K. gözaltına alındı.

Antalya'nın Kaş ilçesinde Adalet Bakanı Akın Gürlek'in tapu kayıtlarının sorgulanmasına ilişkin bir kişi daha gözaltına alındı.
Gürlek'in tapu kayıtlarını sorguladığı belirlenen Kaş Tapu Müdürlüğünde görevli tekniker Diyar Akdağ, flört uygulamasında tanıştığı Ayşegül E.K'nın kendisini yönlendirdiğini ve kayıtları istediğini, kendisinin de buna kanıp kayıtlara baktığını söylemişti. İfadede adı geçen Ayşegül E.K'nın Antalya kent merkezinde olduğu tespit edildi.
Kaş Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine Antalya'daki ikametinde gözaltına alındı ve Kaş'a götürüldü.
Adalet Bakanı Gürlek’in tapu kayıtlarını sorguladığı iddia edilen tapu görevlileri hakkında soruşturma başlatılırken, dün Antalya Kaş Tapu Müdürlüğü'nde görevli tekniker, Afyonkarahisar Çobanlar İlçe Tapu Müdürü ve Çorum Boğazkale İlçe Tapu Müdürü gözaltına alınmıştı.

3 tapu görevlisi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından açığa alınmıştı.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle