USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ak Parti İl Başkanı Çetin: Seçimlerde 10’da 10 yapacağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ak Parti İl Başkanı Çetin: Seçimlerde 10’da 10 yapacağız
15-10-2023 12:20
15-10-2023 12:23
GAZİANTEP
Google News

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Prof. Dr. Vedat Işıkhan, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep İl binasında gerçekleşen toplantıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın ile birlikte AK Parti Grup Başkanvekilleri Abdülhamit Gül, Manisa milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Gaziantep milletvekilleri Eyüp Özkeçeci, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, il ve ilçeler kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Gaziantep teşkilatları olarak yarın seçim varmış gibi çalıştıklarını, 31 Mart yerel seçimlerinde de Gaziantep’teki belediyelerin tamamını kazanarak 10’da 10 yapacaklarını söyledi.

Çetin: Depremzedeler için yeni bir çalışma başlattık

Depremzedeler için Yeni bir proje başlattıklarını ifade eden İl Başkan ÇETİN, AFAD tarafından Esen kart alan depremzede aileler içerisinde belirlenecek 7-8 bin kişiyi il teşkilatı ve ilçe teşkilatlarında görevli yöneticilerine sorumluluk vererek zimmetleyeceklerini söyledi.

Başkan, ÇETİN, sözlerine şöyle devam etti; “Her bir depremzede ailesi, arayacağı kişiyi bilerek, yaşamını sürdürecek. Her bir arkadaşım sorumlu olduğu .30-40 ailenin ne ihtiyacı varsa, ne problemi varsa birebir ilgilenecek. Böylelikle fiziki yapının yanında insani yapıyı da inşa etmiş olacağız. Biz bu yaraları birlikte saracağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı için Hep Yeni Hep ileri diyerek durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. “

Gaziantep’e hayran kaldım

6 Şubat depremlerinden sonra hızlı bir şekllde toparlanan Gaziantep’ten çok etkilendiğini ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Gaziantep’e her seferinde hayran kaldığını söyledi.

Bakan Işıkhan, teşkilatın çoşkusu karşısında mutlu olduğunu ifade ederek, “Gaziantep teşkilatlarındaki heyecan ve çoşkudan dolayı sizleri İl Başkanımızı kutluyorum.”diye konuştu.

Bakan Işıkhan Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman  askerlerimize Allah’tan rahmet dileyip, yaralı askerlerimize acil şifalar dileyerek sözlerine şöyle devam etti; “Rabbim, içeride ve dışarıda ülkemizin, milletimizin güvenliği için mücadele veren,  operasyonlara katılan tüm güvenlik güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Tarihin, doğanın, medeniyetlerin yaşayan şahidi, şehitler, gaziler diyarı, kahraman  şehrimiz Gaziantep’in birbirinden güzide tüm ilçe ve beldelerini de sizler aracılığıyla  selamlıyorum, tüm Gazianteplilere sevgilerimi, iyi dileklerimi gönderiyorum.

Deprem yaraları AK Parti Belediyeciliği ile sarılıyor

Maalesef ki Antep de 6-7 Şubat depremlerinden büyük ölçüde etkilenen şehirlerimiz  arasındaydı. Ancak buna rağmen Gaziantep’e ayak basar basmaz AK Parti Belediyeciliğinin farkını  hissediyorsunuz.

Özellikle deprem öncesi halini düşündüğümüzde; halka hizmet nedir, insana ve şehre  verilen değer nedir bilen, buna birebir şahit olduğumuz ender illerimizden birisi olduğu  yadsınamaz bir gerçektir. Hamdolsun ki, hiçbir ülkenin kolay kolay altından kalkamayacağı büyük bir yıkımın  ardından şehirlerimiz çok hızlı bir şekilde toparlanma sürecine girdi.

Şehirlerimizi yeniden, o eski ihtişamlı günlerine döndürmek adına çalışmalarımızı  ivedilikle yürütüyoruz.

Temellerimiz atılıyor, konutlarımız, işyerlerimiz, kamu binalarımız, köy evlerimiz  yeniden yapılıyor, mevcut olanlar güçlendiriliyor.

Tabi bu noktada en büyük tesellimiz çadırda yaşamını idame ettirmek durumunda  kalan tek bir vatandaşımızın dahi olmaması.

Çok şükür ki kalıcı konutlarına henüz yerleşmemiş her bir depremzedemiz konteyner  kentlerdeki geçici yaşam alanlarında yaşamlarını sürdürüyorlar.

Özellikle deprem öncesi halini düşündüğümüzde; halka hizmet nedir, insana ve şehre  verilen değer nedir bilen, buna birebir şahit olduğumuz ender illerimizden birisi olduğu  yadsınamaz bir gerçektir. Gaziantep’te kısa sürede yaraları sarmayı başladık.

AK Parti milletin partisidir

Bizim mücadelemiz, milletimizin mücadelesidir. Ne zaman ülkemizin kaderini ilgilendiren kritik bir eşikten geçecek olsak, daima milli  çıkarlarımızın karşısında yer alan, bizi hedef alan ne kadar iç ve dış tehdit varsa  hemen yanında yer alan güruh, bu ruhu anlayamaz. Millete hizmet sevda işidir. İşte bu motivasyonla, millete hizmet sevdalısı kadrolarımızla birlikte, hangi engelle  karşılaşırsak karşılaşalım, yeniden ayağa kalkmasını ve kaldığımız yerden devam  etmesini bildik, hamdolsun. Allah’a hamdolsun ki, ne zaman dertleşmek istese milletine koşan, sadece ülkemizin  değil, tüm mazlum coğrafyaların da derdiyle dertlenen, zulme hiçbir şartta boyun  eğmeyen bir Lidere sahibiz. Tüm bu başarılarda en önemli pay hiç kuşkusuz, 21 yıldır AK Parti sevdasına gönül  veren siz cefakar kardeşlerimin ve hemşerilerimin.

Kapı kapı dolaşacağız

Ben buradan, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir Bakanı olarak, Antep’te vurulmadık kapı,  hali hatırı sorulmadık bir tek vatandaşımızı dahi bırakmayan tüm AK Parti gönüllülerine en derin şükranlarımı sunuyorum.

AK Parti kazanırsa ülkem kazanır diyen hasbi yürekleri kutluyorum.

Bizde böyle bir millet oldukça sırtımız yere gelmez Allah’ın izniyle.

AK Parti 21 yılda insanı merkeze alan kamu politikaları sayesinde yerel yönetimlere de, siyasete de yeni bir bakış açısı kazandırdı, gönül belediyeciliğini tesis etti.

Belediyeciliğin sadece bir kamu hizmeti değil, aynı zamanda bir gönül işi olduğunu,  vatandaşımızın derdiyle dertlenmek, sevinciyle sevinmek, hemhal olmak anlamına geldiğini hem iç siyasette hem de uluslararası platformlarda gösterdi.

Bunun en güzel kanıtı ulusal çapta örnek olan, aynı zamanda uluslararası başarılarda  da yüksek potansiyele sahip Gaziantep’tir.

Bu AK Belediyecilik anlayışının bir başarısıdır.

İşte şimdi karşımızda yeni bir mücadele sahası var. Önümüzde 2024 yerel seçimleri var. İnanıyorum ki önümüzdeki seçimde de yine Antepli kardeşlerim bu kaliteden taviz vermeyecek, bu kazanımlardan vazgeçmeyerek yeniden tercihini AK Parti’den yana kullanacaktır.

Gaziantep’i, layık olduğu belediyecilik anlayışıyla yeniden buluşturmamız lazım.

Bu şehrin aziz halkı, hizmetin de icraatın da en iyisini, en kalitelisini hak ediyor.

Bu sebeple bugüne kadar âmâsız fakatsız, gece gündüz demeden, nasıl çalıştıysak,  bundan sonra da aynı şevkle çalışmamız çabalamamız gerekiyor. Bu noktada hepimize çok büyük sorumluluklar düşüyor.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3558+13
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü