USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ahmet Bozgeyik'ten parti üyeleri ve muhtarlara mektup

CHP'den Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli ilçesindeki tüm muhtarlara ve parti üyelerine birer mektup gönderdi.

Ahmet Bozgeyik'ten parti üyeleri ve muhtarlara mektup
27-11-2023 20:01
27-11-2023 20:33
GAZİANTEP
Google News

CHP'den Oğuzeli Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yapan Ahmet Bozgeyik, Oğuzeli ilçesindeki tüm muhtarlara ve parti üyelerine birer mektup gönderdi.

Aday adaylığı başvurusunu miting gibi bir toplantı ile duyuran Ahmet Bozgeyik'in Oğuzeli ilçesindeki muhtarlara parti ayrımı yapmadan gönderdiği mektup dikkat çekti. 2018 yılında CHP Gaziantep milletveki adaylığında 7.'ci sırada olmasına rağmen yaptığı aktif çalışmalarla takdir toplayan Bozgeyik'in henüz aday adaylığı başvuruları sürmesine rağmen yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Muhtarlara ve partililere hitaben iki ayrı mektup hazırlayan Bozgeyik, aday gösterildiği ve seçildiği takdirde hayata geçireceği projeleri ve hizmetleri anlattı.

İşte Bozgeyik'in o mektubu:

CHP’den Oğuzeli’ne Talip

Değerli Muhtar Arkadaşım

Cumhuriyet Halk Partisi Oğuzeli Belediye Başkan Aday adaylığıma ilişkin çalışmalarım hususunda siz değerli muhtarlarımızı bilgilendirmek istedim. Muhtarlık, yerel yönetimlerin bilgiye, hizmete ve halka en yakın birimidir. 190 yılı aşan geçmişi ve tarihi birikimiyle Muhtarlık Kurumu, yerelliğe dayalı modern yönetim anlayışına ülkemizin katabileceği zengin bir renktir. Son dönemde ülkemizde yaşanan bir dizi gelişme, yöneten-yönetilen ilişkisinin her düzeyde farklı boyutlara taşındığını açık bir şekilde ortaya koymaktadır.

Özellikle Belediyeler bu değişimle en çok yüzleşmek ve en yoğun sorunlarla boğuşmak durumunda kalan kurumlardır. Bir geçiş bölgesi olan tarihi-kültürel dokusu ve alt yapıya sahip kentimizin Belediyesi, sahip olduğu kapasitenin daha etkin kullanılmasına şiddetle ihtiyaç duymaktadır.

Artık, “Demokratik Katılım” ve “Kentli Hakları” gibi kavramlar içleri doldurularak, kentin ve kentlinin yaşamına gerçekten katılmak zorundadır. Halkın ve ona en yakın temsilcilerin, kent sorunlarının tespiti ve çözümüne ilişkin katkılarından faydalanmak kaçınılmazdır. Yönetmek bilmekle olur. Bilmekse, bilgiye en yakın birimin karar alma süreçlerine katılımını zorunlu kılar. Ne yazık ki, siz değerli Muhtarlarımızın deneyimlerinden şimdiye kadar yeterince yararlanılmamış, gerekli önem verilmemiş, karar alma süreçlerine yeterince katılımı sağlanmamıştır. Bu eksikliklerin giderilmesi ve yönetsel israfın önlenmesi, önümüzdeki dönemde Oğuzeli Belediyesi'nin önde gelen hedeflerinden biri olacaktır.

Bunun için haftanın belirlenen günlerinde sizinle istişare toplantıları yapılacak ve sizin seçtiğiniz Muhtarlar Konseyi ile belediyemizi sizinle doğrudan yöneteceğiz. Sizin değerli görüş ve önerileriniz belediyemizin birinci önceliği olacaktır. Halkımızın beni Oğuzeli Belediye Başkanlığı ile onurlandırması halinde, geçmiş tecrübelerimin ışığı altında ve en yakın çalışma arkadaşlarım olarak sizlerle birlikte, bu güne kadar yapılan tüm iyileştirmeleri daha ileriye taşıyacak çalışmalara hazırım.

Bu bağlamda ulaşılabilir bir belediye başkanı olma sözü ile siz değerli muhtar dostlarımın her birinin görüş, öneri ve eleştirilerine açık olacağım, sizinle birlikte çalışacağım. Deneyimin en önemli güç olduğu politik zeminde hep birlikte kentimize hizmet edeceğiz. Bu sözlerimi bir taahhütname olarak görmenizi ister, daha mutlu bir Oğuzeli için, sizlerle birlikte yol alacağımız bir belediye yönetiminde buluşma dileğiyle, saygılarımı sunarım.

Saygıdeğer Partili Arkadaşım,

CHP Oğuzeli Belediye Başkan aday adaylığıma ilişkin çalışmalarım hususunda siz değerli parti üyesi arkadaşımı bilgilendirmek istedim. Oğuzeli Belediyesi hem ilimiz hem de partimiz nezdinde önemi çok açıktır. Bu yüzden bu ilçemizin sahip olduğu kapasitesinin daha etkin kullanılması gerekmektedir. Her seçimde değişen belediye başkanlığına değil, Dünyada ve Türkiye'de bilinen, tanınan ve örnek olan bir belediyeye talip olduğumu bildirmek isterim.

Sayın Partili Arkadaşım, Belediye başkanlığının nitelikli bir etüt ve etkin projeler ile gerçekleşmesi kadar sosyal demokrasinin temel kurallarından olan özgürlük, eşitlik, adalet, dayanışma ve katılım gibi değerleri de temel çalışma ilkeleri olarak kabul etmekteyiz. Bu bağlamda örnek bir belediye yaratma amacı ile öncelikle siz değerli partili arkadaşlarımın görüş ve önerilerini önemsediğimi belirtmeliyim.

Ayrıca aralarında kent planlamacıları, kent sosyologları, mühendisler, mahalli idare uzmanları ve diğer ilgili alan uzmanlarından oluşan çok geniş ve nitelikle bir ekip ile belediyemiz için projeler hazırlıyoruz. Belediye başkanlığında en önemli faktör yurttaşların mutluluğudur. Belediyenin çalışmaları, yaptığı projeler, yolların durumunda çöplerin toplanmasına büyük küçük her hizmet en yakından yurttaşlar gözünden değerlendirilir.

Bu yüzden sizler partili dostlarım benim fahri meclis üyelerim gibisiniz. Hem bana yardımcı olacak hem de beni uyaracak yol gösterecek kişilersiniz. Sizlere beni soracaklar, sizler beni halka anlatacaksınız. Kentimize hizmet üretmek isteyen bir arkadaşınız olarak her zaman ulaşılabilir, dinleyen ve anlayan katılımcı bir belediye başkanlığını sizlere taahhüt eder, siz değerli partili arkadaşıma ve ailenize saygılarımı sunarım…

Ahmet Bozgeyik Kimdir ?

1973 yılında Gaziantep'te dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamladıktan sonra 1991 yılında Gazi Üniversitesi Yozgat MYO'dan mezun oldu. Gaziantep OSB'de tekstil sektöründe farklı firmalarda yönetici konumunda çalışan Bozgeyik, 2020 yılında DSN Boya ve Kimya'yı kurdu. Gazi Üniversitesi MYO'da öğrenci temsilciliği, 1993 yılında Şahinbey İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 1995 yılında İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 1996 yılında 10. Olağan Gençlik Kurultayında genel merkez yönetim kurulu üyeliği, Gençlik Kolları Genel Sekreterliği yaptı. Bozgeyik 2018 seçimlerinde CHP Gaziantep 7. sıra milletvekili adayı, 2019 yerel seçimlerinde ise Oğuzeli Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Bozgeyik, evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü