USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ahmet Bozgeyik arı gibi çalışıyor...

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Oğuzeli Belediye Başkan adayı Ahmet Bozgeyik, büyük bir katılımla gerçekleştirdiği köy gezisinin ardından Büyük Şahinbey (Körkün) Mahallesinde iftar programı düzenledi.

Ahmet Bozgeyik arı gibi çalışıyor...
16-03-2024 22:15
16-03-2024 22:32
GAZİANTEP
Google News

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Oğuzeli Belediye Başkan adayı Ahmet Bozgeyik, büyük bir katılımla gerçekleştirdiği köy gezisinin ardından Büyük Şahinbey (Körkün) Mahallesinde iftar programı düzenledi.

Bir 13 kişi görseli olabilir

Oğuzeli'ndeki nefes kesen yarışta gece gündüz demeden çalışan ve halkın güvenini kazanan Ahmet Bozgeyik gün geçtikçe kazanma şansını da artırıyor. Oğuzeli'ni karış karış gezen Bozgeyik, adeta arı gibi çalışıyor. 

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Seçime 15 gün kala temposunu daha da artıran Bozgeyik, gün boyunca büyük bir konvoyla köy ve mahalle ziyaretleri yaptı. Köylerde büyük bir ilgiyle karşılanan Bozgeyik, akşam ise Büyük Şahinbey (Körkün) Mahallesinde iftar programı düzenledi. İftar programına katılım oldukça yüksek olurken, Bozgeyik çalışmalarını sahura kadar kahvehane ve ev ziyaretleri ile sürdürüyor. 

Bir 1 kişi ve motorsiklet görseli olabilir

AHMET BOZGEYİK’İN SEÇİM BEYANNAMESİ VE PROJELERİ

Halk Ekmek Fabrikası ve Halk Lokantası: Özellikle dar gelirli vatandaşlarımız ve üniversite öğrencilerimiz için ucuz ekmek ve halk lokantaları açacağız.

Kooperatif Projemiz: Çiftçimizin, esnafımızın, belediyemizin öncülüğünde yöresel ürünlerimizin değerlendirmesi, katma değerli hale getirilmesi ve pazarlanmasına öncülük ederek vatandaşımızın ürünlerine sahip çıkacağız.

Çiftçilerimize zirai, teknik ve ekipman desteği için kooperatif kurarak tarım arazisi az olan çiftçilerimizin yanında olacağız.

Kadınlarımıza evinde iş projesi: OSB’lerin fason yaptırdığı işleri ve el beceri kursları ile ev ekonomisine katkı sağlamalarına öncülük edeceğiz.

Büyük Pazar Yeri Projesi: Oğuzeli’ne Gaziantep merkezden vatandaşlarımızın gelip alış veriş yapacağı bir yapıyı sağlayacağız.

Kreş ve Çoçuk Bakım Merkezi: İlk bir yılda Özellikle çalışan annelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile bırakabilecekleri hem Oğuzeli merkezde hem de Mimar Sinan Mahallesi’nde (Körkün) kreş ve çocuk bakım merkezi kuracağız.

Konaklama Otel Projesi: İlçemize gelen misafirlerimiz için hem belediye olarak hem de özel sektör teşviki ile otel projesini gerçekleştireceğiz.

Mesire Alanları: Mesire alanlarını ve yeşil alanların sayılarını artırıp mevcut yerlerin kullanılabilir hale getirerek, dışarıdan insanların uğrak yeri haline getireceğiz.

Kent Meydanı: Oğuzeli’ne yakışır bir kent meydanımız yok. Acilen kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeni meydanımıza kavuşacağız.

Barak kültürünü yaşatma ve tanıtma projesi: Barak Kültür Müzesi’ni açacağız ve tarihi yerleri turizme kavuşturacağız.

Sağlık Turizmi: Özellikle rehabilatasyon merkezilerine çok uygun şartları olan ilçemizi bu konuda da merkez haline getireceğiz.

Esnaf çarşısı: Tüm esnaflarımızı sektörlerini göz önüne alarak bir araya getireceğiz. Daha güzel ve sağlıklı bir ortam sağlayacağız.

Turistik çarşı: Yerli ve yabancı turistlerin gelebilecekleri bir çarşı daha yapacağız.

Eğitime destek projesi: Özellikle Lise öğrencilerimize üniversite sınavı hazırlık kursunu ilk sınav gelmeden dershaneyi belediyenin içerisinde olanak sağlayarak başlatacağız.

Sacır deresi çalışması: Özellikle yaz aylarında koku ve sivrisinek bataklığı haline gelen ilçemizin içerisinden geçen sacır deresinin ıslahı ve derenin üstünü kapatarak değerlendirme projemiz var. Gerekli alt yapı çalışmaları sonrasında ya enerji üretimi ya da çarşı yapma üzerine çalışacağız. Sorunu kökten çözeceğiz.

Doğalgaza Öncülük edeceğiz. Özellikle Oğuzeli merkezine 2 kilometre olan Yeşildere ve Gürsu mahallelerine doğalgaz getirilmesini sağlayacağız.

Ulaşım: Oğuzeli merkezden hareketle, Hacar, Körkün ve Körkün OSB arasına dolmuş seferleri başlatacağız. Alpaslan Türkeş Bulvarı’nı Körkün’e bağlayan yol (Havaalanı yolu) alt geçit yaparak kazaları önleyeceğiz ulaşımı rahatlayacağız.

Kentsel Dönüşüm: En önemli sorunların başında çözülemedi, çözülebilmesi için bir irade ortaya koyulamıyor ve esnafımız ve mülk sahipleri ile acilen orta noktayı bulup Barak Caddesini düzenleyeceğiz. Yeni bir Oğuzeli ortaya çıkaracağız.     6 ay içinde çözeceğiz.

Gençlerimiz için projeler: İşsiz gençlerimiz var, iş bulamadıklarından kötü alışkanlıklara düşmüş ve özellikle uyuşturucu ile mücadele edeceğiz, acilen gençlerimizin iş bulmalarını sağlayarak hayata umutla bakmaları için elimizden geleni yapacağız. Özel sektörü teşvik edeceğiz onlardan yardım alacağız. Üniversite öğrencilerimize burs vereceğiz.

Emekliler için proje: Emeklilerimizin bu ekonomik durumda geçinemediklerini biliyoruz görmemek için kör olmak gerek,      75 yaş üzeri düzenli geliri ek geliri olmayan emeklilerimize aylık 1000 TL yardımda bulunacağız.

Diyaliz hastaları: ilçemizde ki diyaliz hastaları için ilçemize acilen bir diyaliz merkezi açılmasını sağlayacağız.

Mimar Sinan Mahallesi: Kaderine terk edilmiş elektrik-doğalgaz-yol ve okul ihtiyaçları var. Bu konuda da özel sektörü de devreye alarak sorunların tamamını acilen çözeceğiz.

Hamam ve Tuvalet: Dışarıdan gelen misafirlerimiz için merkezde hamam ve tuvalet sorununu da çözeceğiz.

Bağ evleri: Özellikle deprem den sonra ilçemize ciddi bir talep var. 500 metre 1000 metre alanlara vatandaş bir konteynır koymak istiyor ilçemize gelip gitmek istiyor, izin verilmiyor. Vatandaşımıza olanak sağlayacağız belirli çerçevede izin vereceğiz. Öyle canının istediğine izin ver canın istemediğine izin vermeme olmayacak. Biz emlakçı rantını da ortadan kaldıracağız. Herkese eşit olacağız.

Köylerde köy boşluğuna yapılan evler var. Önceden yapılmış bu vatandaşlarımıza tapularını vereceğiz.

AHMET BOZGEYİK KİMDİR?

1973 Gaziantep doğumluyum. Liseyi M. Rüştü Uzel End. Meslek Lisesi Tekstil ve İplikçilik Bölümünden mezun oldum. Mezun olduktan sonra, 1993'te Gazi Üniversitesi Yozgat M.Y.O’dan mezun oldum.

ÇALIŞMA HAYATI

1993-1998 yıllarında Şahinbey Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğünde çalıştım. 1999 yılından sonra farklı firmalarda OSB’de İplik İşletmelerinde İşletme Şefliği, İşletme Müdürlüğü, Fabrika Müdürlüğü ve Genel Koordinatörlük görevlerinde bulundum. 2015 yılında sonra Halı firmalarında Üst Düzey Yöneticilik yaptım. 2019 yılında DSN Kimya Tekstil San. ve Tic. Ltd Şti. kurdum, halen Tekstil Yardımcı Kimyasalları üretimi yapmaktayım. Aynı zaman da Oğuzeli İlçesi Aşağı güneyse mahallesinde Zeytin yetiştiriciliği ve çiftçilik yapmaktayım.

SİYASİ ÇALIŞMALARI

1991 — Yozgat SHP Üniversite Öğrenci Komisyonu Başkanlığı

1993 — Şahinbey CHP Gençlik Kolları Başkanlığı

1995 — Gaziantep CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığı

1996 — CHP MYK üyeliği ve Gençlik Kolları Genel Sekreterliği 

2018 — 27. Dönem Gaziantep Milletvekili Adaylığı

2019 — Gaziantep/Oğuzeli İlçe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü