
Bayrampaşa Belediyesi'ne "yolsuzluk" operasyonu düzenlendi. Belediye Başkanı Hasan Mutlu ile birlikte 48 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Polis ekipleri, yürütülen soruşturma kapsamında belediye binasında arama yapıyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik "zimmet", "irtikap", "rüşvet vermek", "rüşvet almak" ve "ihaleye fesat" karıştırmak suçlarından soruşturma başlatıldı.
Soruşturma kapsamında suça karıştıkları iddiasıyla 48 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, düzenledikleri eş zamanlı operasyonda aralarında Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun da bulunduğu çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.
Bu arada Bayrampaşa Belediyesi ile şüphelilere ait iş adresi ve evlerin olduğu 72 adreste ekiplerce arama yapılıyor.