?>

Özgür Özel'den "İmamoğlu ile ayrılık" iddialarına yanıt

CHP Lideri Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'yla arasında ayrılık olduğu yönündeki iddiaları reddetti.

Siyaset - 1 ay önce

CHP Lideri Özgür Özel, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'yla arasında ayrılık olduğu yönündeki iddiaları reddetti. İmamoğlu'nu bu hafta ziyaret etmeyi planladığını belirten Özel, "Ekrem İmamoğlu'nu bırakmam, Mansur Yavaş olmadan da yol yürümem" dedi.

Gazeteci Aytunç Erkin'in aktardığına göre; Özel son bir haftadır iktidar çevrelerinde dile getirilen "İmamoğlu'yla uzun zamandır görüşmediği" iddialarına ilişkin, geçen hafta ziyaret planladığını ancak programların çakışması nedeniyle bunun gerçekleşmediğini söyledi.

"BU ÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK"

Özel, "Geçen perşembe günü izin istedim ancak duruşması vardı olmadı. Cuma günü de benim programım vardı. İnşallah bu cuma gideceğim görüşmeye olmazsa pazar günü" ifadelerini kullandı.

İki isim arasında ayrılık olduğu yönündeki iddialara ilişkin soruyu yanıtlayan Özel, "Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ayrılamaz. Bu üçlü Türkiye'nin kaderini değiştirecek. Ekrem İmamoğlu'nu bırakmam, Mansur Yavaş olmadan da yol yürümem" diye konuştu.

"YENİ PARTİ İÇİN DEĞİL"

Erkin'in aktardığına göre, kulislerde konuşulan "20 Temmuz" ve "24 Temmuz" tarihlerinin yeni parti hazırlığıyla ilişkilendirilmesine de değinen Özel, söz konusu tarihler için, "Bunlar kritik tarihler. Adli yıl sonu ve iki dönem kurultay yapmama tarihi. Ama partiden gidiş ya da yeni kuruluş için değil" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Erdoğan da Kılıçdaroğlu gibi 'CHP arınmalı' dedi!

2026-06-27 12:35 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, Kadir İnanır'ın cenaze töreninde yuhalandı!

2026-06-28 18:10 - Gündem

Özgür Özel Gaziantep'te: Bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok!

2026-06-27 12:00 - Siyaset

Gözaltına alınan Tamar Tanrıyar adli kontrolle serbest bırakıldı!

2026-06-29 08:48 - Asayiş

Kılıçdaroğlu destekçisi Ali Kılıç, Erdoğan'a referans verdi!

2026-07-01 11:02 - Gündem

Özgür Özel: Yolumuz iktidar yoludur, pusulamız millettir...

2026-06-30 16:52 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nu 'istenmeyen adam' ilan ettiler

2026-06-25 13:33 - Gündem

Özgür Özel'den "İmamoğlu ile ayrılık" iddialarına yanıt

2026-07-02 11:18 - Siyaset

Otoyol ve köprü ücretlerine zam geldi!

2026-07-01 06:54 - Ekonomi

Kılıçdaroğlu Meclis'e başvurdu, Özel'in yerine Öztrak'ı atadı

2026-06-28 08:54 - Siyaset

İlgili Haberler

Dervişoğlu: Yedi kollu canavarın merkezi Saray'dır!

20:22 - Siyaset

Mehmet Pamuk: Siyaset transfer piyasasına döndü!

09:41 - Siyaset

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Erdoğan: Açın yolları, büyük Türkiye Cumhuriyeti geliyor!

22:19 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Günün Manşetleri

Erdoğan, 3 milletvekili ve 7 belediye başkanına daha AKP rozeti taktı!

22:50 - Siyaset

Yeni Yol Grubu’nun imdadına CHP yetişti!

20:44 - Siyaset

Ümit Dikbayır'dan AKP'ye geçeceği iddialarına yanıt

14:24 - Siyaset

'Taciz' iddiasıyla darp edilen CHP'li milletvekili Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç istemi

11:11 - Gündem

Meriç’ten iktidara 62 bin liralık soru

00:59 - Siyaset