?>

Özgür Özel Gaziantep'te: Bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok!

CHP lideri Özgür Özel, Güneydoğu illerine yönelik ziyaretleri kapsamında Gaziantep'e geldi.

Siyaset - 2 saat önce

CHP lideri Özgür Özel, Güneydoğu illerine yönelik ziyaretleri kapsamında Gaziantep'e geldi. Partideki krizde izledikleri tutuma ilişkin "Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin özüyüz ve Cumhuriyet Halk Partisi içinde mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz" diyen Özel, "Biz mağlubiyetleri geride bıraktık. Bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok" vurgusu yaptı. Özel, Nizip’te gerçekleştirilen karşılama sırasında yaptığı konuşmada, “Nizip’te belediye başkanımız, milletvekilimiz, il başkanımız ve sizler konuştunuz geldiniz. Böyle bir gelenek oldu Türkiye’nin dört bir yanında. Benzin istasyonlarında miting yapıyoruz. Böyle bir karşılama için, heyecanınız için, yürekten sevginiz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün gün boyunca iş insanlarıyla, iş dünyasıyla, emekçilerle, ev hanımlarıyla, fıstık üreticisi çiftçilerimizle, esnaflarımızla ve Gaziantep’in insanlarıyla, sokaklarıyla, meydanlarıyla programımız var hep beraber” dedi.

Özel, şunları söyledi:

“ASLOLAN CHP VE SEÇİLMİŞLERİN YÖNETİMİDİR”

“Kimse üzülmesin. Karşılamadan itibaren güzel sözler söyleniyor, üzüntülü sözler söyleniyor, öfkeli sözler söyleniyor. Buradan hepinize söylüyorum. Ne yapacaksak sizinle birlikte, sizin rızanızla ve asla ve asla sizi üzmeyerek, sizi yalnız bırakmayarak yapacağız. Söz veriyorum. Asıl olan, esas olan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Cumhuriyet Halk Partisi ülkeyi kurmuş, ülkeye sandığı, seçimi getirmiş partidir. Bu yüzden aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Aslolan da Cumhuriyet Halk Partisi’ni atanmışların değil, seçilmişlerin yönetmesidir. Şimdi hiç öyle kötü sözle işimiz yok. Kim ne yaptıysa o yaptığını da biliyor, millet de kimin ne yaptığını biliyor. Çocukluktan beri bu parti için mücadele eden, alın teri akıtan, dirsek çürüten, sokak sokak bu partiyi büyütenlerle bu partiyi seçilmeden yönetmeye heves edenleri bir kefeye koymayacağız.”

“BİR ÇARE BULURUZ HEP BİRLİKTE” “Dün birlikte kurultay salonlarında mücadele ettiğimiz, rekabet ettiğimiz ama efendim anahtar listede sizden oy isteyenlerin şimdi seçilmeden bir yere oturup oradan il yönetimleri, ilçe yönetimleri atamaya çalıştıklarını ve halkta, millette, partide meşruiyeti olmayanlara makam - mevkii vermeye çalıştıklarını biliyorum. Ama sadece size şunu söylüyorum: Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin özüyüz, biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin ta kendisiyiz ve Cumhuriyet Halk Partisi içinde mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Yok, işgal tehlikeli bir noktaya gelirse, parti seçime giremeyecek tarihleri geçerse, parti baş aşağı gitmeye başlarsa ben kimseye de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini, son seçimde birinci parti yaptığım partiyi ve Türkiye’nin yüzde 65’ini hep birlikte kazandığımız partiyi batırtmam, düşürtmem. Bir çare buluruz hep beraber.”

“GAZİANTEP’İN KOLUNA GİRECEĞİZ, İKTİDARA YÜRÜYECEĞİZ” Bir kural var, bir kural. Tek bir kural var. O da şu, biz mağlubiyetleri geride bıraktık, bir daha kaybetmeye tahammülümüz yok. Kural, ‘biz kazanan CHP’yiz. Biz, iktidara yürüyen CHP’yiz ve asla ve asla yenilenlerle ve kaybettirenlerle, kaybettirecek olanlarla birlikte değil, sizlerle birlikte kazanacak olanlarla, iktidar olacak olanlarla yürüyeceğiz. Şimdi o yüzden gideceğiz bakalım fıstık üreticisi bizden ne bekliyor, gideceğiz bakalım sanayici ne bekliyor, emekçi ne bekliyor, ev hanımı ne bekliyor bizden? Gideceğiz bakalım, gençler bizden ne bekliyor? Gaziantep’te yürüyeceğiz, Gaziantep’te onlara yolumuzu, yönümüzü soracağız, kolumuzu vereceğiz, Gaziantep’in koluna gireceğiz, iktidara yürüyeceğiz. Onun için kimse moralini bozmasın, bu heyecanınız çok önemli. Sizin bu heyecanınızla, sizin bu enerjinizle birlikte iktidara yürümeye hazır mıyız? Hadi o zaman yürüyelim arkadaşlar.”

Haftanın Öne Çıkanları

CHP'de mutlak butlan yönetiminden yeni ihraç kararları!

2026-06-23 10:51 - Siyaset

İstanbul programı iptal edilen Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

2026-06-25 10:33 - Siyaset

Arınmak için gelenlerden biri hırsızlıktan hüküm giymiş!

2026-06-24 00:17 - Gündem

Mansur Yavaş'tan 'Levent Koç' açıklaması: Elimi öpmek istedi, öptürmedim!

2026-06-23 10:54 - Gündem

'Free İmamoğlu' demişti, Nimet Özdemir AKP'ye katıldı!

2026-06-24 13:29 - Siyaset

Özgür Özel'den: CHP'yi elimizden almak istiyorlar

2026-06-20 13:26 - Siyaset

Butlan ekibi CHP İzmir'de kapıları kırarak içeri girdi!

2026-06-22 11:44 - Gündem

Bahçeli'den Avrupa Parlamentosu'na Akın Gürlek tepkisi

2026-06-23 11:28 - Siyaset

İzmir'de kadına 'mutlak butlan' şiddeti

2026-06-24 00:11 - Gündem

Kılıçdaroğlu'nu 'istenmeyen adam' ilan ettiler

2026-06-25 13:33 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan da Kılıçdaroğlu gibi 'CHP arınmalı' dedi!

12:35 - Siyaset

Erdoğan'dan patronlara "kredi müjdesi"

17:13 - Siyaset

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na mutlak butlan göndermesi

18:03 - Siyaset

Özgür Özel: Demirtaş'ın selamları başımızın gözümüzün üstündedir...

15:15 - Siyaset

Özgür Özel: Gerekirse baş vermeye ama baş eğmemeye söz veriyorum...

06:53 - Siyaset

Günün Manşetleri

Usta oyuncu Kadir İnanır hayatını kaybetti!

18:41 - Gündem

Özgür Özel Diyarbakır'da davul zurna ve zılgıtlarla karşılandı

12:10 - Gündem

Başkan Tanburoğlu: Bize bina değil, halk lazım...

06:32 - Siyaset

3 belediye başkanı daha AKP'ye katıldı, Özarslan Erdoğan'ın elini öptü

16:06 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Adalet için artık kaybedilecek bir saatimiz bile yok!

15:38 - Gündem