?>

Milyon doları veren FETÖ’cü serbest bırakılıyor!

AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar’dan yargıya şok bir suçlama geldi. Tayyar, birçok yerde, işadamlarının ‘itirafçı’ denilerek tahliye edildiği FETÖ borsası kurulduğunu öne sürdü. Tayyar, bu borsada ‘milyon dolarların döndüğünü’ söyledi.

Siyaset - 8 yıl önce

 

AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar’dan yargıya şok bir suçlama geldi. Tayyar, birçok yerde, işadamlarının ‘itirafçı’ denilerek tahliye edildiği FETÖ borsası kurulduğunu öne sürdü. Tayyar, bu borsada ‘milyon dolarların döndüğünü’ söyledi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de canlı yayında FETÖ'yle mücadele konusunda çarpıcı eleştiriler yaptı. Örgütün ‘ihanet kısmının' kaçmasına göz yumulduğunu söyleyen Tayyar, memleketi Gaziantep dahil birçok ilde ‘FETÖ borsası' kurulduğunu açıkladı. ‘Milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur' diyen Tayyar ekrandan şöyle konuştu:

  AKP vekili Şamil Tayyar canlı yayında FETÖ ile mücadelede ters giden şeylerin olduğunu defalarca tekrarladı.

SUÇ DUYURUSU YAPTIM:

Gaziantep'te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. İtirafçı adı altında işadamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye'nin birçok yerinde var bu. Ben milletvekiliyim her konuşmam suç duyurusudur. Bununla ilgili daha bugün suç duyurusunda bulundum, HSK teftiş kuruluna. Sadece televizyonda konuşmuyorum. HSK ne yapmış? Bir yerde problem var.

ERDOĞAN KUŞATMA ALTINDA:

Cumhurbaşkanımızın etrafı kuşatma altında. Bir ilçe başkanı var, ‘Benim kimseye minnet borcum yok, beni reis getirdi' diyor. İl başkanı, ilçe başkanı, il müdürü böyle konuşuyor. Çünkü verilen kararlarda siyaset iradesi yok. Vekilin haberi olmadan il müdürü atarsa o vekili ciddiye alır mı? Sonra beni buraya reis getirdi der. En yukarının da milletvekillerinin aklını devredışı bırakan aklın, aklını alması lazım.

ÇILDIRTAN O GÖRÜNTÜ:

Ben milletvekili olarak Cumhurbaşkanı'na söylediğim şeyleri iletemiyorum. Çok özel bir kayıt götürdüm, Cumhurbaşkanı'na. İzledi, çıldırdı. Böyle bir şey nasıl olur diye. Oysa benim o kaydı bir yıl içerisinde göndermediğim danışmanı yoktu! İzletmemişler Cumhurbaşkanımıza. Onlar hâlâ ordalar. Bir yerde problem var. Sıkıntı büyük.

ONU KİM UÇAĞA ALDI?:

Ben rektörün karısının mailini yayınladım. Ne diyordu FETÖ'cü o mailde; O'nun yanından ayrılma…. FETÖ'nün çok açık talimatı var burada. Sonra ne oldu, o kadın Cumhurbaşkanımızın Afrika gezisine alındı. Cumhurbaşkanımızın o mailden haberi yok. Yanındakiler? Hepsinin haberi var. Kimi kastettiğimizi herkes biliyor.

Haftanın Öne Çıkanları

As Başkan Öztürk'ten Derelioğlu'na sert cevap

2018-03-15 21:29 - Spor

CHP'li Kalkan'dan, Fatma Şahin'e 'Atatürk' tepkisi

2018-03-16 17:35 - Gündem

Ali Tabur Hizmet-İş Sendikası’na adaylığını açıkladı

2018-03-14 09:57 - Yerel

Milyon doları veren FETÖ’cü serbest bırakılıyor!

2018-03-19 07:50 - Siyaset

Şehitkamil'de Okullar Arası Futbol Turnuvası

2018-03-17 09:30 - Spor

Özel kuvvetler Afrin’de!

2018-03-18 08:41 - Gündem

Seçkin Kolejinde 14 Mart Pi Günü kutlandı

2018-03-15 08:01 - Eğitim

GAÜN göz doktoru Dünya birincisi oldu

2018-03-13 17:42 - Sağlık

Gaziantep'te madde bağımlısı genç 'Altın vuruş' yaptı

2018-03-16 19:19 - Asayiş

Erkekler de sağlık bakımı verme konusunda yönlendirilmeli

2018-03-14 21:28 - Sağlık

İlgili Haberler

Bahçeli'nin Başdanışmanı Ali Yerlikaya'yı hedef aldı

18:36 - Siyaset

Hüseyin Baş: İstikbal biziz, biz geleceğiz...

18:33 - Siyaset

Özür Özel: Tek adam kaybedecek, yurttaş hakkını söke söke alacak

18:43 - Siyaset

Bahçeli, Öcalan'ın mesajlarını 'makul' buldu

18:38 - Siyaset

CHP'de 7 yeni isim MYK'da, A Takımı belli oldu...

18:33 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bahçeli'nin Başdanışmanı Ali Yerlikaya'yı hedef aldı

18:36 - Siyaset

Hüseyin Baş: İstikbal biziz, biz geleceğiz...

18:33 - Siyaset

Zeydan Karalar için tahliye başvurusu

18:29 - Gündem

Gözaltındaki Ahmet Çakar hastaneye kaldırıldı!

15:25 - Gündem

Fatih Altaylı'dan iş dünyasına 'sessizlik' tepkisi...

10:37 - Gündem