?>

İşçi, markete çamurlu ayakkabılarını çıkarıp girdi!

Gaziantep'te belediye işçisi Ahmet Ataş, ağaçlandırma çalışmasına ara vererek gittiği markete girmeden önce çamurlu ayakkabılarını çıkarıp, alışveriş yaptı.

Yerel - 4 yıl önce

Gaziantep'te belediye işçisi Ahmet Ataş, ağaçlandırma çalışmasına ara vererek gittiği markete girmeden önce çamurlu ayakkabılarını çıkarıp, alışveriş yaptı. "O şekilde içeriye girmeyi uygun görmedim" dedi.  

Gaziantep'te Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan işçi Ahmet Ataş, 21 Mart'ta sabah saatlerinde Beykent mahallesindeki ağaçlandırma çalışmasına katıldı.

Bir süre sonra çalışmasına ara veren Ataş, alışveriş için yakınlardaki bir markete gitti. 4 çocuk babası Ataş, markete girmeden önce çamurlu ayakkabılarını dükkanın önünde bıraktı.

Durumu fark eden market sahibi Abdullah Bayar'ın ısrarlarına rağmen Ataş, çorapları ile girdiği dükkanda alışveriş yaptı. O anlar, marketin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

'VİCDANEN DAHA RAHAT ETTİM'

Marketin temiz olduğunu fark edince çamurlu ayakkabıları ile dükkana girmek istemediğini belirten Ahmet Ataş "İşten dolayı ayakkabım çamurluydu. O şekilde içeriye girmeyi uygun görmedim. Market sahibi ne kadar ısrar etse de vicdanım rahat etmedi. 'Markete zararımız olsun' istemedim, ayakkabılarımı çıkarıp öyle alışveriş yaptım. Bu şekilde vicdani olarak daha rahat ettim" diye konuştu.

'ÇOK ETKİLENDİM, AĞLADIM'

Market sahibi Abdullah Bayar da belediye personelinin hareketi karşısında çok duygulandığını anlatarak "Böyle güzel bir olay ile hiç karşılaşmadım. Kapıda ayakkabısını çıkarmaya çalıştığını gördüm. İçeriye o şekilde gelmesini söyledim. Benim ısrarıma rağmen kabul etmedi. Ayakkabılarını çıkarıp, çoraplarıyla girdi ve alışverişini yaptı. Bu davranışı çok hoşuma gitti. Duygulandım, çok etkilendim ve ağladım" diye konuştu.

(DHA)

Haftanın Öne Çıkanları

Özlem Gürses ve Emin Çapa Halk Tv'den ayrıldı!

2022-03-21 19:46 - Gündem

Nebati: Bayrak yere inmeyecek, ezan susmayacak!

2022-03-21 20:49 - Ekonomi

Antepia ile Defa Life arasında iş birliği sözleşmesi

2022-03-22 11:09 - Sağlık

Seçkin Koleji öğrencisinin satranç başarısı

2022-03-23 09:52 - Eğitim

Diyanet'in hutbesinde Atatürk yine yok!

2022-03-18 13:18 - Gündem

Athena Gökhan: Bu çürük düzenin değişmesi şart!

2022-03-21 19:08 - Gündem

Mezun olduğu HKÜ’de tecrübelerini anlattı

2022-03-17 13:55 - Eğitim

TKH'den NATO'ya karşı imza kampanyası...

2022-03-22 13:38 - Siyaset

Türk lirası, Güney Afrika randı seviyesine indi!

2022-03-23 18:04 - Ekonomi

İyi ki doğdun Ali İsmail Korkmaz...

2022-03-18 09:58 - Gündem

İlgili Haberler

12. PENTEX Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı açıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey’den 8’inci “Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması”

00:00 - Yerel

Tiryaki Agro'nun iki şirketine 'İhracatın Yıldızları' ödülü

00:00 - Yerel

GTB'de yılın son meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Kadooğlu Yağ, “İhracatın Yıldızları 2025”te 7. sırada yer aldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Cem Garipoğlu'nun kuzeni Kasım Garipoğlu ve Burak Ateş'e yakalama kararı

09:00 - Asayiş

Ünlülere uyuşturucu operasyonu: Aleyna Tilki, Danla Bilic ve İrem Sak gözaltında

09:00 - Asayiş

'6 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' diyen Nureddin Yıldız okullarda ders verecek!

00:38 - Gündem

Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı!

21:05 - Gündem

AKP'li Tayyar: Kimse dokunulmaz değildir. Herkes öğrenecek!

08:18 - Gündem