?>

AKP’li trol bu kez Erdoğan’ı hedef aldı!

AKP’ye koşulsuz desteğiyle bilinen Abdurrahman Uzun “Ülke 5 yıl düzgün yönetilsin diye sana oy verdik. 1 ay sonra her şeye zam” diyerek AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı.

Gündem - 3 yıl önce

AKP’ye koşulsuz desteğiyle bilinen Abdurrahman Uzun “Ülke 5 yıl düzgün yönetilsin diye sana oy verdik. 1 ay sonra her şeye zam” diyerek AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef aldı.

Art arda gelen zamlar, sık sık AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AKP’yi destekleyen AKP trolü Abdurrahman Uzun’u bile isyan ettirdi.  

Art arda gelen zamlar daha önceki videolarında sık sık AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AKP’yi destekleyen AKP trolü Abdurrahman Uzun’u bile isyan ettirdi.

Uzun, gelen son zamların ardından Erdoğan'a seslendi, "aga bize yüklenme" dedi.

"Evet 14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta seçim yaptık. Seçimlerde de oy verdik. Dedik ki: 'Aga 5 yıl bu ülkenin direksiyonuna geç. Bu ülkeyi yönet. Ekonomik sıkıntıları gider. Dış politikayı ayarla. İçeride terörle uğraşmak istemiyoruz. İnsanımızın sağlık hizmetlerini ver. Eğitim hizmetlerini ver. Yollarını yap. Köprülerini yap. Sanayisini geliştir. Tarımına destek ver.' Bunlar için biz Tayyip Erdoğan'a, Türkiye'deki vatandaş, millet 14 Mayıs'ta ve 28 Mayıs'ta bir yetki verdik" diyen Uzun, "Ve o yetkiden hemen 1- 1.5 ay sonra vatandaş bir uyandı. Allaaaah zam zam zam zam. KDV'ye zam. Oraya zam. Harçlara zam. Pullara zam. Markete zam. Benzine zam. Akaryakıta zam. Her şeye zam zam zam zam. Dedik ki Tayyip Erdoğan'a: 'Aga biz sana ekonomiyi yönetmen için yetki verdik millet olarak ama bunun faturasını bize yükleme. Evet biliyoruz bu sıkıntılar var. Ama git bunları dışarıdan bul. Doğalgaz mı buluyon. Petrol mü buluyon. Başka bir şey mi buluyon. Bir şey bul aga bize yükleme" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslenirken “Milletime sesleniyorum, gelin biz verim, tasarruf ekonomisinden yana olalım. İsraf ekonomisini bir kenara koyalım. “ ifadelerini kullanmıştı.

"GENEL MÜDÜRLER YAPSIN O TASARRUFU"

AKP’nin ve Erdoğan her icraatini ve konuşmasının savunucusu olan Abdurrahman Uzun’un tasarrufla ilgili çağrıya verdiği cevap ise günün konusu oldu. Uzun sitem dolu konuşmasında “Genel müdürler yapsın o tasarrufu, son model araçlar, sınırsız benzinler. Vatandaştan ne istiyorsunuz.” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş'ın paylaşımı tepki çekti!

2023-07-26 10:05 - Gündem

Yılmaz Öztürkmen davasında karar!

2023-07-20 08:26 - Gündem

8 yıl geçti Suruç Katliamı'nın failleri halen firarda...

2023-07-20 08:07 - Gündem

Ebru Şahin’den eşine özel pozlar...

2023-07-23 10:38 - Magazin

AK Parti Gaziantep İl yönetimi belli oldu!

2023-07-22 20:30 - Siyaset

Galatasaray, Zaha ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı

2023-07-24 23:40 - Spor

Merkez Bankası'nın faiz kararı beklentileri karşılamadı!

2023-07-20 13:58 - Ekonomi

Mahir Akkoyun hakkında yeni gelişme

2023-07-24 15:36 - Gündem

157 bin öğrenci daha ecdadıyla buluştu

2023-07-19 19:24 - Yerel

GASMEK, YKS başarısıyla göz doldurdu

2023-07-22 10:07 - Yerel

İlgili Haberler

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

12:18 - Gündem

Butlan yönetiminin danışmanından gazetecilere çirkin itham: Sarı zarf alıyorlar!

19:56 - Gündem

Özgür Özel’in Manisa ekibine operasyon: İki yakın isim gözaltında!

17:01 - Gündem

Livaneli: Butlanla gelen CHP Genel Merkezi'nin bestelerimi kullanmasına iznim yoktur

16:55 - Gündem

Selda Bağcan'dan Kılıçdaroğlu'na: Butlanla gelen bestelerimi kullanamaz

16:46 - Gündem

Günün Manşetleri

Butlan yönetiminin ihracını istediği Tanju Özcan CHP’den istifa etti!

20:26 - Siyaset

Kılıçdaroğlu MYK'sından iki belediye başkanı için ihraç talebi

17:54 - Siyaset

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

12:18 - Gündem

Beyaz et sektöründe 13 şirkete kayyım atandı!

11:56 - Asayiş

CHP'li Silivri Belediyesi'ne operasyon: Başkan Bora Balcıoğlu gözaltına alındı

08:16 - Asayiş