?>

Ak Parti Gaziantep’ten sağlık kahramanlarına anlamlı ziyaret

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Gaziantep Şehir Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yerel - 1 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Gaziantep Şehir Hastanesi ve Şehitkamil Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu’nu vekaleten İl Başkan Yardımcısı ve İl Sekreteri Ahmet Karadağ, İl Yerel Yönetimler Başkanı Ahmet Yazıcı, İl Bilgi ve İletişim Başkanı Suat Şahin ve teşkilat mensupları katıldı.

Ziyarette hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarıyla sohbet eden teşkilat üyeleri, sağlık sektöründeki özverili çalışmalara dikkat çekti. Sağlık çalışanlarına çiçek takdim edilerek, gece gündüz demeden gösterdikleri fedakârlık ve gayretleri için teşekkür edildi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN FEDAKÂRLIKLARI UNUTULMAZ”

AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Ahmet Karadağ, sağlık çalışanlarının toplum sağlığı için üstlendiği kritik rolü vurgulayarak, “Sağlık çalışanlarımız, insan hayatını her şeyin önünde tutarak büyük bir özveriyle görev yapıyor. Pandemi sürecinde ve sonrasında onların ne denli kıymetli olduklarını bir kez daha gördük. Onların emekleri bizler için her zaman kıymetlidir, bu özel günlerinde yanlarında olmak istedik. AK Parti olarak, sağlık alanında yapılan reformlarla ve yatırımlarla sağlık çalışanlarımızın daha iyi şartlarda görev yapabilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hizmetlerin Daha İyi Noktalara Ulaşması İçin Çalışmalar Sürecek

Ziyarette ayrıca, sağlık çalışanlarının talepleri dinlenerek, sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi adına yapılabilecek çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti teşkilatı, sağlık sektörünün gelişimi için her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Sağlık çalışanları da bu özel günde unutulmadıkları için duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Parti Gaziantep Teşkilatına nazik ziyaretleri ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Mehmet Sevigen'in 'Kılıçdaroğlu' ve 'kurultay' iddiası

2025-03-12 14:00 - Siyaset

'Kayda Geçsin' ekibi Halk TV'den ayrıldı!

2025-03-12 11:02 - Gündem

Tekirdağ'da ucuz et ve kıyma izdihamı!

2025-03-07 19:21 - Gündem

Zorlu Enerji'den İsrail'deki 'santrallerle' bağımız kalmayacak açıklaması!

2025-03-08 05:39 - Ekonomi

Dikkat çeken anket: AKP’ye şok düşüş, ‘üçüncü parti’ de değişti!

2025-03-09 20:09 - Siyaset

8 Mart eylemlerine Ankara'dan engelleme, İstanbul'da dokuz gözaltı: Susmuyoruz

2025-03-09 04:39 - Gündem

Özgür Özel: Benim muhatabım Sayın Bahçeli

2025-03-12 21:23 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu’na Erzincan’da da salon verilmedi!

2025-03-12 18:30 - Gündem

Elindeki konuşma kâğıdını yırttı: 'AK Parti'den CHP'ye geçtim, kim benim yanımdaysa ben onun yanındayım'

2025-03-08 19:00 - Siyaset

Kaybolduktan 4 gün sonra bulunan Ece Gürel yaşamını yitirdi!

2025-03-07 07:17 - Gündem

İlgili Haberler

Yılmaz, TÜGVA üyeleriyle sahur programında bir araya geldi

00:00 - Yerel

Bora Zor: Dezenformasyonun ilacı doğru haberi artırmaktır

10:21 - Yerel

Yılmaz, STK temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu

00:00 - Yerel

Dijital Gençlik Merkezi, eğitimlere başladı...

00:00 - Yerel

Okuma yazma öğrenen kadınlar hayallerini gerçekleştiriyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Ümit Özdağ: Şeyh Said'in hatırasına hakaret etmek her Türk vatandaşının görevidir!

11:37 - Gündem

CHP’li Meriç’ten otoyol özelleştirmesine tepki: Geçiş ücreti 270 TL’ye çıkabilir!

11:44 - Siyaset

CHP, Doğu Akdeniz Yerel Medya Buluşması’nı Adana’da gerçekleştirdi

10:27 - Gündem

Kemal Okuyan: İnsanlığın Küba’ya borcu var

10:23 - Siyaset

Bora Zor: Dezenformasyonun ilacı doğru haberi artırmaktır

10:21 - Yerel