USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TÜRKİYE'YİM BEN ANADOLUYUM BEN

06-07-2023
Dünyanın ortasındayım, kalbiyim adeta... Tam geçiş noktasındayım. Adımı 1400 sene önce MU'nun torunu, Kayaların oğlu Mustafa önerdi, 1400 yıl sonra torunu İkinci MUstafa onayladı. TÜRKİYE oldu adım. Kimi ANA DOLU dedi. Ana adım vatan, baba adım Devlet... Zalim Yavuz olarak bilir beni, mazlum Yunus olarak bilir beni. Herkes bana aşık, bana sahip olmak istiyor. Ama ben, ilahi bir emir üzere maide 54, o meşhur hadisi şerifle bizansın kalbine saplanan, İstanbul'u İslambol yapan , 22 yaşında bir Türk'e aşık oldum, namus oldum, ar oldum. Ben yakışıklı bir Türk Balasına vuruldum, gözüm kimseyi görmüyor. Bilmem adı Fatih, bilmem Alparslan. bilmem adı Atman, bilmem adı Atatürk mü idi?. Onunla nikahlandım işte. Onun helali oldum.
İşte bu Türk'le olan sevdamızı kıskanıyorlar. Haçlı dünyası, putperest dünyası, sahte İslam arap dünyası, Yahudi dünyasının gözü kulağı bizde... Hergün yeni bir tuzak ile karşıkarşıyayız. Şeytanları izine göndermişler, kendileri işbaşında. Birgün solcu masonlarla hücuma geçiyorlar. Bakıyorlar ki tutmadı, bu sefer kripto sağcı masonlarla hücuma geçiyorlar. 
Bir avuç evladım var, benim için ölen, öldüren, şehadete aşık bir nesil. Kiminin adı Ülkü, Mücahit, Asena, Kürşat, Oğuz, Alparslan, Mustafa, Kemal, Devlet'tir, Mehmetçik'tir. Biliyorlar ki; 
"Ülkü denen nazlı gelin, erde şan ister.
Büyük devlet kurmak için büyük kan ister". 
Evlatlarım arasına nifak sokmak için milyarlarca para harcıyorlar. Başarılı oldular. İçim yanıyor, canım acıyor, şehitlerime ağlamaktan gözlerim kan çanağı. Eskiden evlatlarımda  fikir birliği, tavır birliği vardı. Edirne'deki ne düşünüyorsa, Kars'taki de aynı şeyi düşünüyordu. Şimdi herkes bilge geçiniyor, başına bir tüy takan reis zannediyor kendini. Birbirine olmaz hakareti yapıyorlar. Kendini Reis zannetsin de, ama Devletimin sırlarına da saygılı olmalarını bilsinler. Evlatlarımın en çok ihtiyaç duydukları şey haddini, hududunu, kilosunu, kapasitesini bilmemeleridir. Kim bunlara haddini bildirecek. Bir Cengizhan yasası, bir Mustafa Kemal lazım bunlara. Yoksa işim çok fena. Birlik olmazlarsa, böyle giderse, beni kaybederler. Mülteci olurlar. Kucağında çocuğu ile bir vatan ararken ayağına çelme takarlarsa, aaah anam derken, benim yüreğim aaah yavrularımmm diye dile gelir, ama iş işten geçmiş olur.
İş işten geçmeden beni dinleyin evlatlarım. Size son bir sözüm var: ne olur nefsinizi ayaklar altına alın ve beni ağlatmayın. Kardeşleriniz için birer adım atın ki, Tanrı size 10 adım gelsin. Ve ağlayrak, yalvarırcasına;
EYYYY TÜRK, TİTREEEE VE KENDİNE DÖÖÖÖNNNN! DÖÖÖNNN, DÖÖÖNNN! 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?