USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SÜNNET OLDUKLARI İÇİN PİŞMANLIK DUYANLARA

15-11-2021

Kuran bana yeter sayfasında kuranda sünnet olmak yoktur, öyle ise Sünnet olmaya gerek yoktur diyen yorumculara cevabımdır.

Geçmişte eşariler, sonra vehhabiler mezarlarla ilgili bir hadisi abartarak çok ileri gittiler. Bütün mezarları dümdüz ettiler. Sonra gayeleri anlaşıldı ki, meğer bunu yapan gizli yahudilermiş. Nihai amaçlarının Hz. Muhammed'in mezarını yok etmekmiş meğer.

Tünel kazarken Nurettin Zengi tarafından suç üstü yakalanıp idam edildiler. Bu sünnet yoktur, hadislere inanmayın diyenlerin de sonra asıl nihai gayeleri ortaya çıkacaktır. Hz. Muhammed ayaklı canlı kuran idi. O kurandan başka birşey konuşmadı. Bu gibi kafaları karıştıracağınıza, münafık durumuna düşeceğinize, hangi hadis sahih, hangisi değil üzerine emek verseniz, tasnif yapsanız, daha hayırlı olur.

Peygamber efendimiz doğuştan sünnetli idi. Biz de onun izindeyiz. Sünnet olduklarına pişman olanlar varsa, plastik cerrahiye gitsin, bir kabuk taktırsınlar. Ya da mındıkoğluna gitsin kökünden kestirsinler. Biz halimizden memnunuz. Yahu avrupalı kadınlar kabukludan tiksinmişler. İçinde mikrop barındırıyor. Görünümü mide bulandırıcı. Bu nedenle batılı kadınlar sünnetli erkeklerle beraber olmayı tercih ediyorlar.

İyice bakın ne kadar sünnetsiz erkek varsa penisinin başı küçük kalmış. Sünnetliler de gelişmiş büyümüş. Bu hareketin altında yatan, islam dininden protestan bir mezhep çıkarmak olmalı. Adnan oktar da yıllardır bu yolda miyonlarca dolar para harcıyor, arasıra mehdiyim diyor ama tutmuyor. Sizinki de tutmaz. Boşuna yorulmayın kabuklu beyler. Kuranda namazın nasıl kılınacağına dair bir detaylı açıklama yoktur.

Peygamber efendimiz bize öğretti. O nasıl kılmışsa biz de öyle kılıyoruz. Şimdi kuranda namaz da yok diyeceksiniz. Şeytan da alimdi, ilim sahibi idi ancak, ilmi ile amel etmeyince onun ilminin Allah katında hiçbir önemi yoktur. Gerçek bir İmanda şu üç şart aranır. Dil ile ikrar, kalp ile tasdik, amel ile ispat gerekir.

Ayrıca adı üzerinde peygamber efendimizin sünneti. Yani yaptıkları, yaşadıkları, konuştukları demektir. Onun yaptıklarını yapmak sünnettir. Farzın dışında fazladan kılmış oldukları namaza, sünnen denilmiştir. Onun her hareketini taklit etmek sünnettir. Erkeklerin sünnet olması da onun sünnetidir. Peygamberin kuranda zikredilmeyen konulara açıklık getirmesini de kabul etmiyorsanız, bu durumda peygamberi de kabul etmiyorsunuz anlamı çıkar.

Bu gidişle birgün peygambere, kuran var, sen de kimsin diyebilirsiniz. Korkarım o noktaya gidiyorsunuz. Bu da siyonizmin piyonu olduğunuzu gösterir. Unutmayalım, bu kuran, hz. Muhammedin hafızasına ezberletildi ve Peygamber de hafızasındaki kuran ayetlerini bize arapça olarak tercüme etti.

Onun hafızasından çıkan Allah'ın ayetleridir bunlar. Bu hafızayı nasıl red edebilirsiniz. Bu hafızanın ürünü olan kuranı kabul ediyorsunuz, hafızanın sahibinin konuştuklarını red ediyorsanız bu kuranı da inkar demektir. Bir gün gelir, yahu bu kuran var ya, muhammed adında bir insanın hafızasından çıktı, hiç mi hatalı yazdırmadı.

Öyle ise kuranda da hatalar var dersiniz. Bu gidişat oraya gidiyor. Ha şunu diyebilirdiniz, sahih hadislerin yanında uydurma hadisler de vardır. Biz onları mihengtaşı olan Ayeti kerimelere başvurarak sahih olup olmadıklarını tasnif ediyoruz.

Çünkü biliyoruz ki, Hz. Muhammed Kur'an dan başka bir şey konuşmadığını beyan ediyor diyebilirdiniz. Ama hadislerin tamamını red etmek, peygamberi de red etmek olur. Allah sizleri ıslah etsin.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?