USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SOYKIRIMI YAPANLAR ÜSTE ÇIKARAK, SOYKIRIMA UĞRADIKLARINI İDDİA EDİYORLAR!

24-11-2022
-KÜRT TÜRK SOYKIRIMINI SORAN SAVUNAN YOK. KARAMBOLE GİTTİ 1,5 MİLYON İNSAN. ANAN YOK, BİR FATİHA GÖNDEREN YOK.
-93 harbi adını vermiş olduğumuz osmanlı rus harbinde eli silah tutan Türk ve Kürt erkekleri askere alınmışlardı. Doğu illerimizde köylerde eli silah tutan kimse kalmamıştı. Ancak Gayrimüslimler askere alınmıyorlardı. Bu nedenle Ermeni örgütleri hıçak ve taşnak militanları rusları güllerle karşılamışlardı.
Rus üniforması altında 1500 kişilik bir ermeni alayı kurdular. Ruslara öncülük yaparak kürt ve türk köylerini basarak sağ kimse bırakmadılar. Hem de işkence ederek şehit ettiler. Toplam 1,5 milyon insanı toplu mezarlara gömdüler.
Kimini kazığa oturttular, diridiri memelerini kestiler. Kiminin kollarını bacaklarını kırdıktan sonra diridiri üstüste 15 kişiyi erzak kuyularına doldurdular. Günlerce inileye inileye öldüler. Hamile kadınlar üzerinde bahis oynadılar, karnındaki erkek mi kız mı diyerek karınlarını süngü ile yararak çocukları çıkardılar. Kadınları çırılçıplak soyundurarak namaz kıldırdılar eğlendiler.
Toplu sokırıma uğrayanların 1,5 milyonun en az 1 milyonu kürt kardeşlerimizdir. Şimdi Kürt milliyetçisi geçinen PKK ve HDP'li militanlara soruyorum, madem Kürt haklarını savunduğunuzu iddia ediyorsunuz, neden soykırıma uğrayan kürtleri gündeme getirmiyorsunuz, tam tersine evet ermenileri biz kürtler öldürdük diyerek, tam aksine Ermeni soykırımı yalanını destekliyorsunuz diye soruyorum.
Yok yahu, öyle bir kürt soykırımı oldu mu diye soruyor, kendilerini cahilliğe vuruyorlar. Dünyanın hepsini kürt yapmasını biliyorsunuz da 93 harbini mi bilmiyorsunuz? Siz baba dedelerinizin katilleri ile birlikte hareket etmekten utanmıyor musunuz? Adamlar utanmıyorlar. Sonra soyunu araştırıyoruz ki Kürtçe bilen Ermeni çıkıyor.
İşte kürtler böyle çirkin bir oyun ile karşıkarşıyalar. Bu yetmiyormuş gibi pkk ile asala işbirliği yaparak, türk devletinden toprak istiyorlar. Ermeniler daha utanmadan bu çıkan toplu mezarlara bizim mezarlarımız diyerek sahip çıkyorlar. Toplu mezarlardan hameyli ve kuranı kerimler çıkınca sustular.
Bu yetmez, 80'li yıllarda Avrupa'da 52 elçimizi şehit ettiler. Talat Paşa'yı şehit ettiler. Ancak Ermeni PKK bu Kürt soykırımının intikamını almadı. Ermeni ermeniden hesap sorar mı? Ancak yine de ülkücüler intikamlarını aldılar. Abdullah Çatlı ve arkadaşları Avrupa'da destan yazdılar. Çatlı ve ekibinin heykelleri dikilmelidir. Mekanları cennet olsun. İşte böyle  katillerimizin üste çıktıkları bir çağda yaşıyoruz. Şehit atalarımızın mekanları cennet olsun inşaallah.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?