USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAĞIR SULTAN DUYSUN ARTIK?

08-05-2022

PKK'nın "Türkler Mezopotamya'ya 1071'de geldi" yalanına inanmayın. 1071, Müslüman Türklerin ilk gelişidir. Tek Tengriye inanan Hanif Türkler 12 bin yıldır Mezopotamyadalar.

İşte ispatı:

""

Göbeklitepe tapınağının Türklere ait olduğu meydana çıktı. Duyduk, duymadık demeyin. Ayrıca SÜ eski Türkçe'de Ordu demektir. Sümerler, tarihte SÜGUR'lar olarak geçer. GUR eski Türkçe'de ve Kürtçe'de GURT KURT demektir. SÜGUR, Kurt Ordusu demektir. SÜMER, erkek ordusu demektir. Osmanlı'da SÜBAŞI ordubaşı veya Ordu komutanı demektir. Türk ordusunda SÜBAY sözcüğü yaşamaktadır. Ordunun bayı veya beyi demektir.

""

 

Sümerler'in Türk oldukları tartışılamayacağı kadar açık iken, buna inanmayanlara sümerlerin Atalarının KENGER'ler olduğunu hatırlatırım. Mezopotamya'da 7 bin yıllık Sümer tarihi var, ondan önce Kengerlerin de hatırı sayılır bir tarihinin olduğunu hatırlatırım. Konuşun bakalım Ermeni dölleri. Yutturamazsınız. Silahınız geri tepmiştir.

""

Ayrıca eee. Kürtler Alparslan'a hayrına yardım ettikleri için Alparslan Malazgirt Savaşı'nı kazanmış. Hristiyanlaşmış Peçenekler önce Romen Diyojen'i desteklediler. Bir ara verilince, Peçenekler, Alparslan'ın askerlerinin atlarının kuyruklarını düğümlediklerini görünce, bizde de kuyruk düğümleme vardır, ölmek var dönmek yoktur anlamına geldiğini öğrenirler ve Türk tarafına geçerler.

Peçenekler'in Oğuz boylarından olduklarını herkes bilir. Madem Kürt kardeşlerimiz yardım etmişler, bu durumda şu soruya da cevap verimeleri gerekir: Peki madem Kürtler, Türklerle akraba değillermiş, neden akraba olmadıkları ve tanımadıkları bir millete yardım etmişler? Tabii ki cevap veremiyorlar. Cevap verseler, kendi tuzaklarına düşecekler, Kürtlerin Türk soyundan oldukları ortaya çıkacaktır. Öyledir de.

Madem yalan bir tarih yazıyorsunuz, işte burada açık veriyorsunuz, Kürtlerin neden Türkler'e yardım ettiklerini açıklayamıyorsunuz? Halbuki cevap çok basit, aynı kandan ve aynı dinden oldukları için yardım ettiler.
Diğer bir soru: Moğollar, Selçuklu'yu yıkınca, ortada bir otorite boşluğu doğmuştu ve Türk Boyları birer beylik kurmuşlardı. Moğollar da bu beyliklere herhangi bir baskı yapmamışlardı. Ne Selçuklu, ne İran, Ne ırak, ne Suriye ve ne de Türkiye, ne de Osmanlı vardı ki, Kürtlerin beylik kurmasına engel olsunlar. Hiç bir engel olmadığı halde niçin Kürtler bir beylik dahi kuramadılar? Bu soruya da cevap veremiyor ermeni dölleri. .

Bazıları bocaladıktan sonra cevap veriyorlar: Eee Kürtler bir araya gelemiyorlar da ondan beylik kuramadılar diye itiraf ediyorlar. Burada Saidi Nursi'nin sözü devreye giriyor: "Kürt, Türk'ün kuvvetidir, Türk Kürdün aklıdır." Akıl devlet kurar, kuvvet onu destekler ayakta tutar. Tarihte hep öyle olmuştur. Bir kardeş devlet kurmuş, diğer kardeş en zor zamanda destek vermiştir.

Peki durum bu ise, birlik olamayan bir toplumda bir ulus, bir devlet çıkaramazsınız. Ancak Ermeniler kurar size teslim ederler... Nah teslim ederler... Barzani denen Yahudi ve İsrail, Amerika ortak bir İsrail kürt eyaleti kurdular, kürtler de sahip çıkıp mutlu oluyorlar.

Not: Ekteki belgelere bkz. Göbeklitepe'deki bazı tamgaları Moğol türkleri ve tuva türkleri kullanmışlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?