USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PKK'NIN ASKERLİK ŞUBESİ HDP VE TÜREVLERİ KAPATILMALIDIR

PKK'NIN ASKERLİK ŞUBESİ HDP VE TÜREVLERİ KAPATILMALIDIR
18-03-2023
- Yakaşık 30 yıldır, ısrarla pkk terör örgütü ile arasına mesafe koymayan HDP ve türevleri resmen suç odağı haline gelmişlerdir.
- Güya yasalara uygun kurulan pkk güdümlü bölücü kripto ermeni partiler, tam tersine devlete ve yasalara meydan okuyarak alenen PKK ya eleman bulan partiler ve genel başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve yöneticileri derhal görevden alınarak, tutuklanmalıdırlar. 
- Aksi halde suç odağı haline gelen HDP'yi kapatmayıp daha bütçeden para alabilir diyenler de sorgulanmalıdırlar. Mecliste hainine maaş ödeyen, bu maaşla altına dinamit konulan bir ikinci devlet yoktur. Çok komik bir durum. Hristiyan dünyası bizimle dalga geçiyor. Hem müttefikiz diyor, hem hainlere sahip çıkıyor. Ne zaman uyanacağız, na zaman bu hainlerden ve destekçilerinden kurtulacağız acaba? Bir tarih verebilen var mı? 
- Bu ülkenin sahiplerinin gözlerinin içine baka baka Ermeni Apo'nun heylikeli dikilmelidir diyen, PKK'lının cenazesine katılmayan milletvekilini ihraç ederim diyen, kandilde eğitim gören Selahattin Demirtaş Ermenisi serbest bırakılmadan, tüm şehitlerin katili kabul edilerek idam edilmelidir. Bugüne kadar kürt partisi adı altında kamufle olan Kripto Ermeni Partileri HADEP, DEHAP, BDP, HDP de görev alan, üye olan kim varsa bunlara siyasi yasak getirilmelidir. Çocukları, yedi ceddi kamu hizmetlerinde yer almamalıdır ve kamu haklarından mahrum edilmelidirler.
- HDP'yi kapatırsın, yarım saat içinde yeni bir partinin kuruluşu hazır vaziyette sabıkalıları teröristleri içine alıyor, devletin yargıçlarına dudak bükerek siyaset yapıyorlar. Bu tahterevalli 50 yıldır böyle devam ediyor. Tavşana kaç, tazıya tut diyorlar. Devleti komik duruma düşürüyorlar. Terörle mücadele böyle olmaz. Failleri topyekün haklardan mahrum bırakılarak yapılır. Kim tavşana kaç, kim tazıya tut diyorsa, onlar da yargılanmalıdırlar. Ülke insanı bu çapulculardan bıktı usandı. Kabak tadı veriyor artık. Vatanseverleri enayi yerine koymayın, pıçak gibi kesin ve bitirin vatan hainlerini. Ölen ana kuzularının ve ailelerinin acılarına biz dahi dayanamıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Mekanları cennet olsun. Ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?