USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

PARALI ÖRGÜTLER ÖN CEPHEYE...

14-03-2022

PARALI ÖRGÜTLER ÖN CEPHEYE...
VURUN HAZARLAR VURUN KAHPEYE..

Çakalların kaderi öne sürülüp ölmektir. Artık moda oldu. Batılı kadınlar yerine hamile olacak kadın buluyorlar. Fakir kadınların karınlarını kiralıyorlar. Yine batılı devletler savaşacaklarsa önce paralı tetikçi buluyorlar, sonra savaşa giriyorlar. Son moda bu...

Oh ne güzel, elin taşı, elin kuşu. Bu işler hesap işleridir. Ancak Allahın da hesabını unutmamak gerekir.

Devletler hesaplarını yapıyorlar, kendi vatandaşı olan bir asker öldüğü takdirde, onun eşine çocuklarına tazminat, maaş ve ev alması gerekiyor. Böylece vatandaş olan bir askerin ölümü halinde maliyeti daha yüksek oluyor. Ailenin manevi yıkımı ayrıca para ile ölçülmez. Bu durumda devletler, savaşı veya eylemi paralı taşeron terör örgütlerine havale etmenin daha karlı bir iş olduğu görüşünde birleşmektedirler. Nasıl olsa paralı adamın arkasından ağlayanı yok, kimse onu tanımıyor. Tazminat ödeneği yoktur.

1. Dünya Savaşı'nda, Fransa, İngiltere, Afrika'da esir almış oldukları siyahi zencileri öne sürmüşlerdi. Müslümanı, Müslümana öldürtmüşlerdi. Hele esirler mecburi savaşmışlardı. Peki terör örgütlerinin amacı nedir? Hiç bir kutsal davalarının olmadığı, Rus-Ukrayna savaşında belli oldu.

Amerika paralı siyahi askerleri Irak'ta, Kuveyt'te cepheye sürdü. Beşar Esat Suriye'de pkk/pyd/ypg militanlarını kullanıyor. Pkk Sırp, İngiliz, Çinli nişancıları kullanıyor. Çukur operasyanlarında ve Afrin'de bu paralı keskin nişancılarla savaştık. Afrinde pkk üniforması altında Amerika'ya 250 tabut gönderdik. Pkk, hafterin yanında, Ermenistan'a Karabağ'da Türklere karşı savaşmak üzere paralı adamlarını gönderdi.

Rus-Ukrayna savaşında yine Pkk'lı, pyd'li, Rus hayranı Çeçenlerin Rusyanın yanında savaştıkları haberlerini alıyoruz. Rus Çeçen savaşında bu ayrılıkçı Çeçenler yine Ruslarla savaşmamışlardı. O günden bugüne Ruslar tarafından beslendiklerini anlıyoruz. Terör örgütlerin paralı asker olarak savaşmaları, hiç düşmanı olmayan insanları para için öldürmeleri çok çirkin ve ahlak dışı bir davranış olduğu kesindir.

Savaşta en önde savaşacaklarına dair sözleşme imzalayan ahlaksız paralı taşeron örgütler en başta pisipisine öleceklerini ve o aldıkları paraları dahi harcamaya zaman bulamayacaklarını bilmeleri gerekir. Çünkü Ukraynalılar yakın savaş için pusuya yatmış durumdalar. Bu demektir ki, Hazara Türklerini öldürmeye giden yaklaşık 50 bin paralı askerin aldıkları paraları yiyemeyecekleri anlamını çıkarabiliriz. Dualarımızın Ukraynalı Hazara Türk soydaşlarımızla beraber olduğunu peşinen beyan ediyoruz. Allah'ım Ukraynalı soydaşlarımıza yardım et.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?