USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

NATO ve AB HRİSTİYAN KULÜBÜ GİBİ ÇALIŞIYOR

05-06-2022

NATO, ABD'NİN ÇÖMEZİ, BİR HRİSTİYAN KULÜBÜ GİBİ ÇALIŞIYOR!

AVRUPA BİRLİĞİ DE BİR HRİSTİYAN KULÜBÜ GİBİ ÇALIŞIYOR!

Peki, müslüman bir ülkenin hıristiyan kulüplerin arasında ne işi var?
Nato'ya girmemiz hayli bir zor olmuş. Nato'ya girmişiz, Nato bizi hep kullanmıştır. Biz Nato'dan hiç fayda görmemişiz. Nice engellemelerin sonucunda Birleşmiş Milletler'e girdik, biz BM'den fayda göreceğimize, BM bizi kullanmıştır.

İşte örnekleri aşağıdadır:

-74 Kıbrıs harbinde Türkiye'ye ambargo uygulayan ABD, BM ve NATO'dur.
-Suriye'de savaştan önce patroit füzeleri maraşa kuruldu, sonra geri çektiler. Suriye'de Türkiye'yi yalnız bıraktılar.
-Amerika PYD'lilerden 30 bin kişilik bir ordu kurmayı planlamıştı, ancak Türk Ordusu Suriye'ye girince oyunu bozdu, ABD ordu kuramadı.
-Amerika ve İngiltere sözde Deaş arap örgütünü islam ülkelerinin başına bela etti, bir taşla iki kuş vurmuş oldu. Hem müslümanları boğazlattılar, hem müslümanı terörist gibi gösterdiler. . Deaş toprağı sünnilerden temizliyor ve çekiliyor, bölgeyi pyd'ye teslim ediyor. Danışıklı iki örgütü karşımıza dikiyor.
-Kaç yıldır, parasını ödediğimiz F35 uçaklarını bize vermiyor. Nedeni, Ruslardan S 400'leri aldık diye bize düşmanlık besliyorlar. Biz de S 400'lerde geri adım atmadığımız için ülkemizde ekonomik kriz çıkarıyorlar. Dahası var, Türkiye, Rusya'dan iki tane S 400 daha alacaktır. Türkiye S 400 projesine ortak oldu. İki füzenin parasını dahi ödemiş olmalıdır. Amerika'nın, NATO'nun tepkisi bu füzelerden kaynaklanmaktadır. Devletimiz biraz dik duruyor diye bir yol bulsalar Türkiye ile savaşacaklar. Ancak Türkiye, Rusya ve İran ile birlik oldukları sürece ABD ve NATO bizimle savaşamazlar.
Kısacası ABD ve NATO artık müttefikimiz değiller. Boşuna yıllarca ümidimizi bu hıristiyan kulüplerine bağlamışız...
Artık bu iki Hristiyan kulüplerin samimi olmadıkları, dost gibi görünerek kuyumuzu kazdıkları ayyuka çıkmıştır. Peki ne bekliyoruz? Derhal Nato'dan çıkmalıyız, Türk Cumhuriyetleri ile birlikte bir askeri pakt kurmalıyız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?