USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MÜLAKATLAR VE AKP'NİN PİŞKİNLİĞİ...

06-11-2022
- Efendim daha yeni merhamete gelmişler, mülakatlarda iltimaslar oluyormuş da incelemek istiyorlarmış. Günaydın beyler... 20 yıldır yeteri kadar kadrolaştılar, mülakatın düzenlemesinden hiç söz etmediler, MHP kadrolarına da zırnık yer vermediler.. Bu 20 yılda hiç mi iltimaslar olmadı da, yeni mi oldu ki, mülakatlar gündeme geldi? 20 yılda kaç tane ÖSYM başkanı değişti ve neden değişti bir sorun bakalım. Kimsenin şikayetlerini dikkate almadılar ki... Adamlar kadroya doydular. Artık acil işe ihtiyacı olan AKP'li kalmadı ki, mülakatın önemi de kalmadı. 
-15 Temmuz törenlerinde Kurt işareti yapmasını biliyorlar, ancak Kurtçulara da iş vermiyorlar. Üstad Necip Fazıl Kısakürek; "Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa." demiş. CHP'li Adalet Bakanı Moğoltay bir zamanlar, 5 bin kadro alırken, MHP'lileri mi alacaktım demişti. AKP'de 20 yıl sonra mülakattan söz edilmesinin nedeni, MHP'lilerden çatlak seslerin çıkması, kadrolaşma talepleri artık en üst tepeye intikal etti de, seçime yakın Ülkücülerin oyunu alalım diye bir arayış içinde olduklarını anlıyoruz. Efendim hiçbir iktidar mülakatlarda adaletli davranmadı. Mülakat ne için icad edildi derseniz, iktidarların kendi adamlarını işe almaları için icad edildi. Herkes kendi adamını işe aldı. Refah kadrolaştı. Anap, DYP, CHP AKP kadrolaştılar. Hatta Ecevit, MHP, ANAP hükümetinde MHP'lilerin önünü kesmek için KPSS sınavı icat edildi. MHP'de bu sınavı kuzu kuzu kabul etti.
Ben olsaydım Ecevite şunu söylerdim: "Dur hele sayın Başbakan, 70 yıldır herkes kadrolaştı, bir tek Ülkücüler kadrolaşamadı. Müsaade edin, üç yıl kadrolaşalım, eşit hale gelelim, ondan sonra KPSS'yi imzalayalım" derdim. KPSS'yi kabul etmekle paltayı dizimize vurduk.  El altından DSP ve ANAP'lılar işe alınıyordu. MHP'lilerin önüne KPSS'nin kuralları konuluyordu ve MHP'liler havasını alıyorlardı. 20 yıldır AKP, KPSS falan dinlemiyor, kitabına uydurup adamını işe alıyor. AKP'nin 20 yıllık iktidarında da MHP'liler havasını aldılar.
Artık bu mülakatlar biraz da MHP'liler için çalıştırılsın. Yok eğer seçime kadar hatırı sayılır MHP'li ve Ülkücü işe alınmazlarsa, AKP, Ülkücülerin oylarını unutsun... Kimsenin oyu çantada keklik değildir. Ülkücülerin de oyları çantada değildir. Ülkücüler tarih boyunca Türk Devletinin Sigortası olmuşlar. PKK ile Ülkücüler savaşır. Cephelerde en tehlikeli görevlere Ülkücüler talip olur. Ülkücüler şehit olurlar. Paraya, iş ve aşa gelince onlar parayı ne bilirler derler. Artık maymunun gözü açılmıştır.  Ülkücülerin de cüzdanı var ve geçindirdikleri aileleri vardır.  Artık "Alavere dalavere kürt memet nöbete" gitmiyor. Yarım elma gönül alma derler. AKP, Ülkücülerden bu yarım elmayı hep esirgedi. Seçime kadar 10 bin Ülkücüye iş ve aş verilmesini istiyoruz. Verilmezse oy da yok... Sandık başına da gitmeyebiliriz. Top AKP'de...
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?