USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MİLLİ BİR POLİTİKAMIZ OLMALI

MİLLİ BİR POLİTİKAMIZ OLMALI
17-12-2022
Hristiyan ve Yahudi dünyasının 500 yıla yönelik milli politikaları vardır. Bu politikalar şaşmadan işliyor. Bu hedefin tutması için büyük paralar harcanıyor. İslam dünyasının böyle milli politikaları yoktur. Çünkü yöneticileri hep batıya ajanlık yapıyorlar. Sarışın kadınlarla evliler. Ajan yatak odalarına kadar girmiştir.
Ayrıca arap dünyasının eski sabıkaları vardır. Birinci dünya savaşında peygamber ocağının ordusunu arkadan hançerlediler, askerlerin karnında altın aradılar. Henüz özür dilemediler. Bu nedenle Allah'ın gazabı onların üzerinden henüz kalkmadı. Bu nedenle bırakalım islam birliğini, arap birliğini dahi kuramıyorlar. Ancak Türkiye islam ülkelerini beklerse kendine özgü milli bir politika teşkil edemez.
Bu durumda Türkiye arap dünyası ile oyalanmadan kendi hedeflerine özgü milli bir politika yapmalı, kuralları kendi koymalı, islam ülkeleri buna uyarlarsa uyarlar. Uymayanlar, yalnız kalacaklarını ve mülteci olacaklarını bilmelidirler. Eskiden bir sloganımız vardı; "Her şey Türk için, Türke göre, Türk tarafından olmalı" derdik. İşte milli politikamız bu çerçeveye göre şekillenmelidir. 
Bu milli politikanın iç ve dış hedefleri olmalıdır. Bu hedefler içerisinde uzak ve yakın hedefler belirlenmelidir. Uygulanabilirlikleri mümkün olanlar öne alınmalıdır. 
1. Hedef Türkiye Cumhuriyeti'nin iç ve dış tehlikelerden koruma altına alınacak bilimsel ve teknolojik yatırımlar yaparak kendini sağlama almalıdır. 
2. Aklı arka plana atan İmamı Gazzali'nin nakilcilik, yani üniversitelerimizde bilim adamlarımız, kopyala yapıştır metodundan vazgeçmeli, İmamı maturidinin akılcılık metodu esas alınmalı, Türk tipi eğitim sistemine geçilmelidir. Bir lokma bir hırka ile yetinmeyi dayatan ve fakirliği sevap gösteren anlayışı bırakmalıyız, Türk ulusunun en güzeline layık olduğunu hedef göstermeliyiz. 
3. Organik beslenme konusunda kıtlık yaşamamak suretiyle işi sağlama almak için tarım ve hayvancılığa yatırım yapmak ve dış ülkelere ihracat yapmak gerekir. Kısaca yeniden dünyanın tahıl ambarı ünvanını almak gerekiyor. 
4. Önemli milli politika, harp sanayii ni geliştirmek, devletin iç ve dış güvenliğini sağladıktan sonra diğer ülkelere harp sanayi ürünlerini satarak ekonomiyi düzeltmek olmalıdır. 
5. Dış politikada ise, önce Türk Birliği üzerine yoğunlaşmak ve Türk Kökenli devlet ve muhtariyetlerle sağlam antlaşmalar yaparak, Türk dünyasının her konuda dayanışmasını sağlamak gerekiyor.  A planımız Türk Birliği, B planımız henüz müslüman olmayan Türkleri de Türk Birliğine almak, Turanı gerçekleştirmek, Turan Ordusunu kurmak, C planı İslam Birliğini Türk Cumhuriyeti'nin himayelerinde kurmak olmalıdır. D planı  uzak hedeflerimizden TÜRK CİHAN HAKİMİYETİ MEFKURESİNİ devreye koymak ve KIZIL ELMAYI gerçekleştirmek olmalıdır.
Bu milli politikanın cunhuriyetimizin kuruluş ilkeleri, başka bir deyişle Atatürk ilkeleri ışığında olmalıdır. Yani bütün çalışmalar Türk'e göre, Türk tarafından gerçekleştirilmelidir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?