USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

MERAL HANIM ADAY OLMUYORMUŞ!

09-04-2024
Vah vah vah, çok üzüldük. Aman çekilme lütfen. İyi Partili gezginci eski MHP'liler, lütfen ablanıza yalvarın, ablacığım bizi öksüz bırakma deyin. Ağlayın, sızlayın gözyaşı dökün ki, ablanız gitmesin. 'Şimdi tam da çekilmenin zamanı mı ablacığım...' deyin. Sanki tekrar aday olsa, parti kurtulacakmış. Batan gemiyi kimse kurtaramaz. Partiyi batıran kendisidir. Bir kere İmamoğlu'nun boynuna sarıldı, bir kere Mansur Yavaş'a 'cumhurbaşkanı adayı ol' dedi baskı yaptı. Onlar gaza gelmediler. Bu sefer altılı masayı terk etti. Sonra geri geldi. Kafada cevapsız kalan çok soru işaretleri kaldı. Sonra İmamoğlu'na, Mansur Yavaş'a düşman oldu. Muhalefete muhalefet yapılır mı? İktidara muhalefet yapılır. Seçmen baktı ki, bu partiden bir cacık çıkmaz, oylarını CHP'ye verdiler.
Yani İyi Parti'den kaçan eski MHP'li oyları CHP'ye gittiler. İyi Parti'nin oyları yüzde 20'leri gösteriyordu. Bu şişirilmiş sahte anketlerle Kılıçdaroğlu'nu kandırdı ve 40 milletvekili aldı. Tek başına girseydi barajın altında kalırdı. Ben de İyi Parti'nin yerel seçimlere tek başına gitmesini çok istiyordum. Hezimeti ortaya çıksın istiyordum. Aynen düşündüğüm gibi oldu. Kar eridi herşey ayazda kaldı.
Allah intikam sahibidir. MHP'yi nasıl böldüyse, birileri de onu bölerler... Etme bulma dünyasıdır. Eden bulur. 
Şimdi danışıklı olarak partiyi bir eski MHP'liye bırakacakmış. Musavvat Dervişoğlu adaymış. Eh, hayırlı uğurlu olsun diyelim. Kaymağını Akşener ailesi yemiş, enkazı da bir ülkücüye kalacak... Musavvat bey zahmet etmesin, hiçbir MHP'li ve ülkücü İyi Parti'de kalmadı ki aday oluyor... Paşa keyfi bilir. Yunus diyor ki;
"Mal da yalan, mülk de yalan,
Var biraz da sen oyalan"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?