USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KURT KIRMIZI BAŞLIKLI KIZI YEMEYE KARARLI GALİBA...

22-10-2023

Duyumlarımıza göre İran, Hamas, Amerika ve İsrail, Gazze konusunda anlaşmışlar meğer.  Herkesin görevi belli; Hamas, israil'e bir bomba atacak. Ambargonun üzerinden kaldırılması için İran Gazze'yi işgale göz yumacak, İsrail vuracak Gazze'yi topraklarına katmak için şehri harabeye çevirecek, Amerika silah ve siyasi destek verecek...

Adamlar işi bitirmişler. Asıl hedef Türkiye'yi savaşa somaktır. Amerika 12 adaları silahlandırarak Türkiye'yi Yunanla kapıştırmak istedi ama Türkiye şimdilik Yunan ile savaşını beklemeye aldı. Türkiye, arabulucu olmalı ve mutlaka tarafsız kalmalıdır.

Türkiye israil ile bir savaşa girerse, Suriye'de, Libya'da, Karabağ'da aşdığı topraklar elinden gidebilir. Pkk tekrar Kandil'e döner. Türkiye aldığı toprakları hukuki bir zemine oturtmadan ne Yunanla, ne de İsrail ile savaşmamalıdır.

Filistin'e insani yardım yapmalı, kınama yapmalı ama sıcak savaşa hayır. Çünkü Filistin'in örgütü bu kirli oyunun içindedir. Evet sivil halkın öldürülmeleri vicdanları kanatmaktadır. Bu resmen bir soykırımdır. Biz böyle düşünüyoruz ama Yahudi böyle düşünmüyor.

Yahudinin talmut inancına göre yahudi olmayan tüm insanlar yahudinin kölesidir. Onların canları, kanları ve organları onlara helaldir. Bu inançtan hareketle Filistin kanını dökmeyi kendine helal görüyor ve Gazze'yi boşaltıp kendi topraklarına katmakta kararlıdır. Kim protesto ederse etsin dinlemetecektir. Ciddiye dahi almayacaktır.

İnsan hakları mahkemesinden medet umanlar vardır. Adalet divanı herkesi yargılar ama israil'i yargılayamaz. Yargılasa bile. İsrail bu kararı dinlemez, ciddiye almaz. 50 yıldır İsrail'in yaptıkları hep yanına kaldı. Ancak Çin veya Kuzey Kore İsrail'e savaş açarım derse israil'i durdurabilir. Bunun dışında kurt karar vermiştir. Kırmızı başlıklı kızı yiyecektir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?