USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KURANI KERİM YAKMALAR İÇİN NE YAPMALI?

07-08-2023
1980 yılında ASALA ermeni örgütünce başlayan büyükelçi öldürme eylemleri durmak bilmiyordu. Toplam 51 elçimiz avrupada şehit edildiler... Her cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Kenan Evren, kanları yerde kalmayacak, intikamları alınacak diyordu ama bir türlü alınamıyordu. Devletin resmi üniformalı kuvvetleri ile intikam alamazsınız, çünkü uluslararası savaş sebebi olurdu. Türk devletinin onuru ayaklar altında geziyordu. Yapılacak tek şey vardı. İllegal bir yolla intikam alabilirdiniz.
Birisi Kenan Evren'e bu aklı verdi. Bu konu cezaevinde yatan sol örgütlere teklif edildi. Sol tetikçiler, ermenileri öldürmeyi kabul etmediler. Çünkü Türkiye'de sosyalist ermeni yoldaşları vardı. Onlarla olaylara girmişlerdi. Kanka olmuşlardı. Mecburen cezaevinde sevmedikleri Ülkücülere teklif edilecekti. 9 Ülkücünün idamını onaylayan binlercesini cezaevine dolduran Kenan Evren'i, Allah ülkücülere muhtaç etti. Çatlı ile bizzat görüştürülen Evren, Abdullah Çatlı'ya bu projeyi teklif etti; "evladım bu devletin onurunu sen kurtarabilirsin" dedi.
Tıpkı, Bahiddenin Samsun'a çıkmasını Mustafa Kemal'e telif ettiği gibi. O da "evladım bu ülkenin makus talihi senin elindedir" dediğinde, Mustafa Kemal tereddüt etmeden bu görevi kabul etmişti. Bu nedenle Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışı 2. Ergenekon'dan çıkıştır. Çatlı'nın cezaevinden çıkıp Avrupa'da arkadaşları ile birlikte Asala'yı temizlemesine 3. Ergnekon'dan çıkış diyebiliriz. Çatlı hiç tereddüt etmeden görevi kabul etti. Uzun bir kahramanlığın ardından hiç silah kullanılmadan sessiz sedasız boyunları kırılarak ölü bulunan Ermeni liderlerin çoğalmasına bir anlam veremeyen Avrupa devletlerinin istihbaratları da aciz kaldılar. Bu görev şerefle yerine getirildi. Anıtı dikilmesi gereken Çatlı Reisin mekanı cennet olsun.
Asıl konumuza gelelim. İsviçre, danimarka, başka ülkelerde kuranı kerimler yırtılmaya başlandı. Bunu organize eden örgütün arkasında pkk, pyd ve kankaları Asala'nın buluduğunu düşünüyorum. İslam devletlerinin de onuru yerlerde sürünüyor...
Peki ne yapmalı? Aynen yeni bir Çatlı ve ekibine ihtiyaç vardır. Avrupaya dağılacaklar, pkk ve ermeni liderlerin boyunlarını kırmaya devam edecekler. Bakın kuranı kerim yakmalar nasıl duracaklar. Hristiyan ülkelerdeki pkk ve Asala örgütleri çökertilmeden kandili kurutamazsınız. Çünkü avrupadan savaşacak militan gönderiyorlar. Mutlaka ana destek kesilmelidir. Ancak önce bu işe gönüllüler bulmak gereklidir. Çatlı'nın kahraman ilan edilmesi yerine sol basın onu karalayarak gözden düşürmeye çalıştı. Ancak tam tersine Çatlı hayranı gençler yetiştiler. Bu göreve talipli de çıkabilir. Alaaddin Çakıcı reise ve ekibine teklif edilebilir. İslam örgütü devletleri bu işe bir çözüm bulmalı bence... Peki siz ne dersiniz?
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?