USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

İSVEÇ'TE BİR MECZUP KUR'AN-I KERİMİ YAKMIŞ!

24-01-2023
Ya bizim meczuplara ne demeli? 
Kur'an-ı Kerim'i yakan kim olursa olsun, Allah onu kahhar ismi şerifi ile kahretsin.. Bir kafirin kutsal kitabımızı yakmasını onun kafirliğine yorumlayabiliriz. İt korktuğu yere havlarmış. Korkaklar kendi çöplüğünde öterler. Adamsa gelsin bir islam ülkesinde yaksın. Ülkemizde bu konuda protesto mitingleri yapanları görüyoruz. Haklı protestoların hep yanındayız. Ancak bir çelişki ile karşı karşıyayız. Bu protestoları yapanların hangi partiye oy verdiklerini ve politize olduklarını da biliyoruz.
Kur'an-ı Kerimle dalga geçerek "BAKARA MAKARA" diyenlere oy verdiğinizde neden bu protesto yapmadınız diye sormayalım mı? Hz. Muhammed Mekke'nin fethinde kibir yaptı, biz kibir yapmadık diyerek peygamberimizi aşağılayıp, kendini peygamberden yüce tutan bakanı neden protesto etmediniz? Zina ayetine rağmen, zinayı serbest bırakanlara oy vermek yerine, neden protesto etmediniz? Din tüccarları uyuyorlar mıydı?
Bu konuda Kur'an'a ve peygamberine hakaret edenlerin, kuranı yakan ile ne farkı vardır ki? Bu nedenle protesto eylemlerinizi samimi bulmuyorum. Protestolar siyasi olmamalıdır. Benim partimin bakanı hakaret ederse görmezden gelirim, hem de oyumu veririm. Yok benden olmazsa meydanlara çıkar protestomu yaparım demek doğru mu?
Müslüman dediğin dosdoğru olmalı. Siyaset ile dini bir arada götürmeye çalışanlar hep Allah katında teklemişler, sınıfta kalmışlar. Dine uymak yerine, dini kendine uyduran, politize olmuş sözde müslümandan bir cacık olmaz. İşte islam dünyası böyle rezil yaşar. Batılılar da üzerine bomba yağdırır. Kitabını yakarlar, peygamberine hakaret ederler. Senin partilin kutsallarına hakaret etmiş, kim seni ciddiye alır ki?
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?