USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HRİSTİYAN KULÜPLERİ MİADINI DOLDURUYOR

26-02-2022

Önce alttan alttan gizli görüşmeler yaparak, AB'ye almak istedikleri Ukrayna'ya gaz vererek savaşa sokan sırtlan sürüleri, Rusya'dan korktukları için Hazara Türklerinden ibaret soydaşlarımız Ukraynalıları işgal eden Rusya'ya müdahale edemiyorlar. Ukrayna'yı yalnız bırakarak kenardan izliyorlar...

Aynısını Kuveyt'e yaptılar. Ermenistan'a yaptılar. Afrin'de yaptılar. Önce gaz veriyorlar, bakıyorlar işin içinde Rusya var ise, kuyruğunu kıvırıyorlar. Nato toplandı ancak 'Rusya'ya savaş acacağız' diyemiyor. Müslüman bir ülke olsaydı, sırtlanlar derhal tepesine binerlerdi. İşin doğrusu, kiliseler bu savaşa izin vermiyor. Kiliseler Birliği Hıristiyan din kardeşlerin savaşmasını istemiyor.

Atların kıçının etrafındaki pislik taneleri ile beslenen at sinekleri, geçmişte Varşova Paktı'na bağlı olan ülkelerden Hristiyan olanları hiç bir ön şart aramadan alelacele AB'ye bağlıyorlar. Müslüman bir ülkenin de önüne 2500 sayfalık şartname koyuyorlar. Türkiye örneğinde olduğu gibi...

Ortadoğu'da önce Baas partilerinin bulunduğu Sosyalist Arap ülkelerini iç savaşa götürmek kaydı ile çökerterek Rusya'dan kopardılar. Bu konuda Rusya geç kaldı. En son Suriye'yi çökertmek için Amerika sünnileri ayaklandırdı ancak arkasında durmadığı için 1 milyon sünninin ölümüne, kalanların mülteci olmalarına neden oldu.

Bu kalleşler, Ukrayna'yı da öyle gaza getirdiler ve zoru görünce arkasından kaçtılar. Ukrayna Cumhurbaşkanı Batı ülkelerinin kendilerini yalnız bıraktıklarını söylüyor.

Bu gelişmelere baktığımızda, Hıristiyan kulübü gibi çalışan uluslararası kuruluşlarını kendileri by pass ediyorlar. BM'nin hiç bir kararı olmadığı halde Amerika ve İngiltere, Irak ı işgal ettiğinde, BM, Fransa ve Almanya tepki gösterdi. 'Siz Irak'ta işgalcisiniz, çıkın' dedi. Amerika onlara S......ir çekti, BM ve bu iki ülke bir daha konuşamadılar.

Bu tarihten itibaren bir Hristiyan Kulübü gibi çalışan BM, miadını doldurmuş oldu.

Şimdi de Rusya, BM kararlarını dinlemediği gibi, Nato'yu da dinlemeyince, bir Hıristiyan Kulübü gibi çalışan bu iki kuruluş Rusya tarafından da by pass edilmiş oluyor.

Kısaca belayı birbirinden buluyorlar. Kısacası, BM, AB, Nato hepsi hikaye. Zor oyunu bozuyor. Uluslararası siyasette güçlü isen haklısın. Katliamına neden oldukları, yetim bıraktıkları kadın ve çocukların göklere çıkan feryatlarının ahı tutacaktır.

Madem zor oyunu bozuyor. Bizim de ordumuz güçlü olmalı. Yeri geldiğinde tüm oyunları bozmalıdır...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?