USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

HAZAR YAHUDİLERİ Mİ GELİYOR?

05-04-2022

Hem Musevi Aşkenazları Yahudi yaftası yapıştırıp, sürgüne göndereceğiz, hem Aşkenazlar geliyor bizi yönetecekler diye arkamız üçbuçuk atacak. Bu kadar çile çektirmişiz adamlara, bize birer gül vermelerini mi bekliyoruz? Cengizhan nasıl ki, Arap komutan Kuteybe'nin yaptığı soykırımdan dolayı intikam seferine çıkmışsa, Aşkenaz Türkleri de münafık olan sözde müslümanlardan hesap soracaklar elbette.

Bir de kendimizi onların yerine koyalım. Fırınlara atıldılar, yollarda, gemilerde öldüler, yine de o fırının küllerinden tekrar dirilen zengin olan ve dünyayı yönetecek bir iradeye sahip bir gücün karşısında duramazsınız. Bu sürgün travması içerisinde nasıl haberleştiler, nasıl teşkilatlandılar, nasıl kültürlerini korudular, nasıl hala Türklüklerini unutmadılar bilinmez?

Biz olsaydık çuvallardık ve yok olur giderdik. Yok efendim Hanif Türkleri, Muhammedi Türkleri yöneteceklermiş. Gerçek İslam dininin Kur'an'da asıl ilk adı Haniftir. Neden Hanif? Çünkü Hz. İbrahim'in adı Hanif'tir. Bu nedenle peygamberinin adı ile anılan bir din. Kaynağı berrak ve temiz, Hoca Ahmet Yesevi ile şaha kalkmış bir din anlayışı.

Şimdi sıkı sıkı sarıldığımız ve kaybetmekten korktuğumuz ve Osmanlı'nın tozunu attıran Emevi İslam anlayışı gerçek İslam değil ki. Gureyşan kabilesinin asıl adı Xoresan'dır. Yani Hz. Muhammed'in kabilesinin asıl adı Xoresan'dır. Ataları Azer ve oğlu ibrahim Türk olup Horasan'dan Arabistan'a gitmişler. Türk soylu atamız İbrahim'in soyundan gelen Yahudi ve Hristiyanların peygamberleri de Türktürler.

Şimdi ülkemizde din diyaneti işgal etmiş fetvasını Yahudi kökenli Vehhabi Suudi'den alan kripto Nakşi Arap ve Pers milliyetçilerini bir telaş almış. Aman Ukrayna'dan Hazar Yahudilerini almayalım da Araplar bizi düzmeye devam etsinler.

Unutmayalım, Arap Ümeyye oğulları ile Kureyşan kabilesi arasında asırlar süren kavganın gizlenmiş adı konmamış bir TÜRK ARAP SAVAŞIDIR. Hazar Türkleri, Türk soylu Ehlibeyt'in soyunu kurutan araplardan intikam almaya geliyorlar belki de. Belki de diyanetimizi işgal eden Türk düşmanı Ümeyye oğullarnı temizlemeye geliyorlardır, kim bilir?

Korkmayalım, Allah nurunu tamamlayacak velev ki kafirler (gizli münafıklar) istemese de. Bu nuru araplarla tamamlamayacaktır. Maide süresi 54. Ayetine göre nurunu Türklerle tamamlayacaktır inşallah. Turancı arkadaşlar, Turan'ı sadece Müslüman Türklerle kuracaklarını zannediyorlar. Peki Hristiyanlaşmış Sibirlerin torunları Hazaralar'ı, İskit kolundan gelen İskandinav ülkelerini, Amerika'daki ve İsrail'deki Aşkenaz Türklerini nereye koyacağız?

Bunun hesabını yapmadık tabi... Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen alsancak. İsrail'de Arap kökenli gerçek Yahudilerin nüfusu azalmıştır. 10 seneye kadar kökleri kurur inşallah. Bu durumda İsrail'deki Hazar Türkleri İsrail'i yönetecekler demektir. Bu durumda İsrail ile ilişkilerimiz tam gaz düzelir ve o zaman Turan yolculuğu başlar. Bu benim naçizane şahsi öngörümdür. Katılmayanlar olacaktır. En iyisini Allah bilir. Saygılarımla.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?