USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

FETÖ KİMDİR?

02-04-2022

Ah, ah ajan cenneti vatanım ah...
Kelin başında traşı öğreniyorlar. Amerika Fetö'cü düdüklerin eliyle Orta Asya Türk Cumhuriyetlerine ajanlarını soktular. Afrika'ya ajanlarını soktular. Fetö 80 yıllık bir projedir.

93 harbinde Erzurum'da Fetö'nün köyünde 'İbo beg' diye bir ağa yaşardı. İbo Beg'in bir de 14 yıllık Ermeni hizmetçisi vardır. Hınçak ve Taşnak Ermeni çeteleri Rusların eşliğinde Doğu Anadolu'da girdikleri köylerde soykırım ve toplu katliam yapıyorlar. Bu korkudan köyler İç Anadolu'ya göç ediyorlar. İbo Beg de göçmeye hazırlanırken, Ermeni hizmetçi ona karışmayacaklarına dair güvence veriyor.

İbo Beg, Ermeni hizmetçisine inandığı için göç etmekten vazgeçiyor. Bir gün hizmetçi izin almadan kaybolur. Hanımı çocukları da nereye gittiklerini bilemiyorlar. İbo Beg'in içine bir kuşku düşer. Üç gün sonra bir bakar ki, Ermeni hizmetçi üç atlı ve arkasında bir kaç manga askerle döner. Yanında Ermeni ve Rus komutanla birlikte konağa ulaşırlar.

Hizmetçi dahil ipek döşeklerin üzerine çizme ile geçer otururlar. Kahveler gelir, hizmetçi kahveyi çizmenin ucu ile döşeğin üzerine döker ve İbo Beg'e seslenir:

"İbo Beg, İbo Beg! Biz buraya kahve içmeye gelmedik, derhal Elmas hanımını süsle bana getir, gelinini süsle Ermeni komutanıma getir, (12 yaşında) kızın Cemile'yi de Rus komutanıma getir" der. İbo Beg "tamam süslensin gelsinler" der. İbo Beg diğer eve geçer, ailesine durumu anlatır. Aile İbo Beg'e yalvarır, "bizi öldür bunların eline bırakma, biz ahirette senden davacı olmayız" der.

İbo Beg üç kişilik ailesini silahla öldürür ve odaya geçer Ermeni hizmetçiyi ve iki komutanı da öldürür. İbo Beg de intihar eder. Rus askerler çeker giderlerler. Konakta sadece Ermeni hizmetçinin eşi ve çocukları sağ kalırlar. İbo Beg'in tüm malları Ermeni hizmetçinin çocuklarına kalmıştır.

İşte ermeni hizmetçinin sağ kalan oğlu büyür ve evlenir, Fethullah Gülen doğar. İngilizler ve Amerika bu olayı bildiği için Ermeni aileyi takibe alır, 80 yıl önce Fetö'yu keşfeder ve görev verir. Müslümanları ağlatarak kullanma görevi verilir. O da vazifesini yapar. Müslümanları toptan ingilizlere satar.

Biz 80 yıl sonra, he ya adam ajanmış diyoruz... Geçti borun pazarı... O şehit olan askerler, polisler, Eşref Bitlisler, Cem Erseverler, Ergenekon suçlaması ile intihar eden komutanlar geri gelmeyecekler.

Şimdi de Nakşiler devrede, altın çağını yaşıyorlar. Unutmayalım, Fetö ve Barzani de Nakşilerin halidi kolundandırlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?